
کد خبر:۹۹۶۸۵۸
پرداخت ١٨ هزار فقره وام بدون ضامن توسط بانک صادرات
تعداد وامهای بدون ضامن پرداختشده توسط بانک صادرات ایران در سال جاری از ١٨ هزار و ٧٠٠ فقره عبور کرد و به بیش از ١٠ هزار میلیارد ریال رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، این بانک در سال جاری با هدف تسهیل شرایط پرداخت وامهای خرد در سراسر کشور، پرداخت تسهیلات بدون ضامن را مورد توجه قرار داده به نحوی که در این مدت ١٨ هزار و ٧٤٨ فقره وام بدون ضامن به ارزش ١٠ هزار و ٥٣ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کرده است.
این تسهیلات به صورت کارت اعتباری بدون ضامن و با اعتبارسنجی توسط شعب سراسر کشور بانک صادرات ایران پرداخت شده که سهم مهمی در تسریع ارائه خدمات بانکی و عدالت اعتباری داشته است.
استانهای تهران، کرمان، اصفهان، گیلان، فارس، خوزستان، یزد، خراسان رضوی، اردبیل و مازندران ١٠ استان اول دریافت کننده این تسهیلات در سال جاری بودهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.