کد خبر:۹۹۹۰۳۰
دبیر انجمن قطعه‌سازان خودرو:

نفرت ملی از خودروسازی در کشور شکل گرفته است

مازیار بیگلو معتقد است که به نقطه‌ای رسیدیم که قطعه‌ساز، خودروساز، مردم و مجلس ناراضی هستند و در نهایت یک نفرت ملی از خودروسازی در کشور به وجود آورده‌ایم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی؛ مازیار بیگ‌لو دبیر انجمن قطعه‌سازان خودرو با حضور در برنامه «فرامتن» شبکه افق گفت: عمده قطعات ایربگ وارداتی است، ولی در زمینه تولید کیسه هوا و چاشنی انفجاری، خودکفا شده‌ایم.
وی افزود: انجمن قطعه‌سازان کاملا آماده است که اگر تخلفی در زمینه واردات قطعات مربوط به ایربگ صورت گرفته، پیگیری کاملی انجام دهد؛ اما آنچه تاکنون بررسی شده این است که تاکنون خطایی در زمینه قطعات ایربگ صورت نگرفته است.
دبیر انجمن قطعه‌سازان خودرو معتقد است: در کشور استاندارد‌های 85 گانه‌ای خودرو وجود دارد که متاسفانه همه آن‌ها بر روی پلتفرم‌های قدیمی موجود، قابل اجرا شدن نیستند.

بیگ‌لو با بیان اینکه صنعت خودرو و قطعه را دچار ضعف کرده‌ایم، اظهار داشت: به نقطه بدینه در مقابل نقطه بهینه رسیده‌ایم، یعنی قطعه‌ساز، خودروساز، مردم و مجلس ناراضی هستند و در نهایت یک نفرت ملی از خودروسازی در کشور به وجود آورده‌ایم.

وی خاطر نشان کرد: روش‌های تست تولیدکنندگان ایربگ در حال هماهنگ‌سازی و استانداردسازی است تا از این پس شاهد تصادفات و تلفاتی مثل حادثه بهبهان نباشیم.

دبیر انجمن قطعه‌سازان خودرو یادآور شد: متاسفانه سیاست‌های اقتصادی کشور، خودروسازی را به سمت و سویی سوق داده که از ارتقاء کیفیت محصول ناتوان شدند و این بدترین اتفاق است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار