کد خبر:۹۹۹۳۴۴

ایجاد منطقه آزاد مشترک با اقلیم کردستان عراق بررسی شد

طرح پیشنهادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد کشور بر ایجاد مناطق آزاد مشترک با اقلیم کردستان عراق و به منظور ترویج سرمایه‌گذاری در حوزه تولید ـ صنعتی در دو کشور، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید محمد مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در دومین روز از سفر خود به استان کردستان در حاشیه افتتاح دفتر اجرایی منطقه آزاد بانه ـ مریوان در شهر مریوان با «هه وال ئه بووبه کر» استاندار سلیمانیه عراق و هیات همراه دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که باهدف تقویت و توسعه همکاری‌های اقتصادی دو کشور برگزار شد، طرفین بر ایجاد منطقه آزاد مشترک صنعتی تاکید کردند.

با توجه به تصویب دو منطقه آزاد قصرشیرین و بانه ـ مریوان و طرح پیشنهادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد کشور بر ایجاد مناطق آزاد مشترک با اقلیم کردستان عراق و به منظور ترویج سرمایه گذاری در حوزه تولید ـ صنعتی در دو کشور، در این نشست موضوع احداث منطقه آزاد مشترک صنعتی در یکی از مناطق آزاد جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

جانمایی اراضی مرزی بعنوان محدوده منطقه آزاد مشترک، تعیین برنامه زمانبندی جهت ایجاد و بهره برداری از منطقه آزاد مشترک توسط طرفین، تعامل به منظور یکپارچه سازی و اعمال مشوق‌ها و تعرفه‌های یکسان در محدوده منطقه مشترک و همچنین همکاری در ایجاد شرکت مشترک بمنظور مدیریت کل محدوده منطقه و ثبت رسمی شرکت مدیریت منطقه در هر دو کشور با شرایط مشابه از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست است.

طرفین همچنین در این نشست در مورد نظارت دقیق بر فرآیند‌های ورود و خروج انواع کالا در نقاط ارتباطی با سرزمین‌های اصلی دو کشور جهت جلوگیری از هر گونه قاچاق، ارائه فهرست کالا‌ها و محصولات دارای ممنوعیت و محدودیت جهت ورود به سرزمین اصلی در هریک از کشورها، تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه گذاری در محدوده منطقه مشترک و همکاری جهت ایجاد نهاد‌های پولی و مالی بین المللی جهت استقرار در محدوده منطقه مشترک نیز بحث و تبادل نظر کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار