گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»؛ حجاب و پوشش یکی از اصولی است که پیش از ورود اسلام نیز ایرانی ها به آن اعتقاد داشتند. فرهنگ مردم ایران حکایت از آن دارد که در تمام تاریخ خود از بی بندوباری زنان تنفر داشته و بزرگوارترین زن، همیشه محجبه ترین بوده است. بعد از اسلام پوشش ایرانیان تکامل یافت و عفت دینی نیز با آن همراه شد. تا اینکه با روی کار آمدن پهلوی اول و شیفتگی رضاخان نسبت به دخترکان برهنه غربی، تبلیغات علیه حجاب کلید خورد. با تبلیغاتی که صورت گرفت پیشرفت مساوی با برهنگی قلمداد گردید. از آن روز تا حالا در شبکه های غربی و رسانه های مختلف ضد دینی افراد تحصیلکرده بی حجاب به تصویر کشیده می شوند و محجبه ها خشن، بداخلاق و دور از تمدن!
این روزها ایران شاهد گرم ترین روزها طی چنددهه ی اخیر است و این خود دلیلی ناموجه شده است برای گروهی از دختران و زنان که دست به قانون شکنی زده و عرف را زیر پا بگذارند. وضعیت پوشش برخی از این افراد آنچنان زننده است که گروه اندکی از مردم بنا به وظیفه شرعی خود، به بدحجاب ها تذکر می دهند.
اکثریت مردم اما از این وظیفه شرعی به بهانه های مختلف عدول می کنند. کوتاهی در امر به معروف و نهی از منکر باعث گستاخی خطاکاران شده است. آنچنان که در همین سال های اخیر بارها به ناهیان منکر حمله کرده و انان را در برخی از موارد مجروح و زخمی نموده اند. سکوت اکثریت مردم و عدم اجرای قانون به افزایش این انحراف کمک شایانی می نماید. «همرنگی با جماعت» که یکی از نظریه های روانشناسی اجتماعی است به مردمانی اطلاق می شود که اتفاق ناخوشایندی را می بینند ولی هیچکس برای جلوگیری از وقوع آن پیش قدم نمی شود. دیدن بی حجابی و سکوت ما یعنی شاید فراموش کرده ایم کشتی همه ی ما یکی است و کسی که زیر پای خود را سوراخ می کند باعث غرق شدن همه می شود.
ضعف نهادهای فرهنگی نیز در این میان به شدت به چشم می آید. عدم برنامه ریزی مناسب، کمبود اطلاع رسانی، ناکارآمدی تولیدات صداوسیما، بی توجهی آموزش و پرورش و وزارت علوم، انفعال وزارت ارشاد و موازی کاری باعث شده نهادهای فرهنگی در نهادینه ساختن حجاب به کندی پیش روند. این در حالی است که هزاران شبکه تلویزیونی و پایگاه اینترنتی با برنامه ریزی دقیق سعی در حذف حجاب دارند.
بدحجابی هایی که به عنوان پیشرفت و مدنیت از آن یاد می شود، یکی از عوارض تمدن غربی است که پژوهشگران و محققان اروپایی نیز به آن معترف هستند. باید به جای فراگرفتن شیوه های لباس پوشیدن آنان در خیابان ها و بولوارها، روش های پیشرفتشان را در آزمایشگاه ها و لابراتوارها آموخت. اگر کسانی هم دنبال غربی شدن هستند نباید عوارض جانبی آن را برای خود بخرند.
به سمتش یورش می برد. دستش را دراز می کند. چادرش را می گیرد. فریاد می زند. شما باید کشور را ترک کنید. شما اقلیت هستید. چادرش را می کشد. چشمانش را گرد می کند. فریاد می کشد. تو به چه حقی تذکر می دهی؟ گردن او را گرفته است. گلویش را فشار می دهد تا خانم روزه دار را خفه کند! مردم خیلی عادی از کنارشان می گذرند. بعضی ها نگاهشان را می دزدند. سرشان را پایین می اندازند.
خودش را از زیر دست او بیرون می کشد. چادرش را مرتب می کند. به ماموران انتظامی نگاهی می اندازد. مردم اطرافشان را می گیرند. به زن بدحجابی که حالا دیگر کشف حجاب کرده، چشم می دوزد. چادر خاکی اش را محکم تر می گیرد. گلویش کبود شده، کسی چه می داند شاید پهلویش هم زخمی شده است...
متأسفانه تاکنون نهادي در کشوردر راستاي فريضه امر به معروف و نهي از منکر وحجاب تلاش جدي نکرده و فقط هر ساله در ماه مبارک رمضان چندساعتي بصورت نمايشي برنامه اي را اجرا مي کنند.دولت ها هم بخاطر ترس از کاهش محبوبيت بطور جدي وارد اين مسئله نشدند.
يکي از مسئولين مي گفت: ما چيکار داريم دختر و پسر چه لباسي ميپوشن.مسئله ما اقتصاد و ... است!
تا کي مي خواهيد بگيد يارو به خاطر بي حجابي اينطوري شد و اونطوري شد؟؟؟
گفته شايد اون خانوم با حجاب پهلوش زخمي شده... مثل حضرت فاطمه (س)
لعنت بر غربزده
لعنت بر دشمنان اسلام
لعنت بر....
هم مردم بيخيال شدن، هم مسئولان!
اما بيشتر از اين کسايي مثل اون عزيزي که با نام يه آشنا نظر داده قلب ادم رو درد ميارن که به جاي هم دردي با اين خواهر انگار طلب کاره .
ودر جوابش بايد بگم که ما تا زماني که ادم هاي مثل شما باشن از اين کارا ميکنيم
کلا من معذرت ميخوام از اون خانوم که نهي ازمنکر کرده.ببخشيد که همه خوابيم...
به کسي راي مي دن که انگليس رو مهمون مي کنه کشور ما، از اين ور هم اين طوري مي کنن ديگه، تعجب داره؟