آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۱۲۳

رمان زندگی عماد مغنیه به نمایشگاه کتاب تهران رسید

رمان «او» زندگی‌نامۀ شهید عماد مغنیه توسط انتشارات خط مقدم منتشر و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رمان «او» نوشته میثم امیری، به‌تازگی توسط انتشارات خط مقدم منتشر شده که در این دوره از نمایشگاه کتاب عرضه شده است. این کتاب دربرگیرنده داستان زندگی شهید عماد مغنیه از فرماندهان رده‌بالای حزب‌الله لبنان است.

این ناشر با حدود ۱۰۰ عنوان در نمایشگاه کتاب حاضر شده که ۱۲ عنوانشان مربوط به چاپ‌های اول سال ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۴ و ۳۳ عنوان هم تجدیدچاپی‌های این بازه زمانی هستند.

از جمله آثار چاپ‌اولی خط مقدم در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴، می‌توان به دو کتاب از احمد دهقان، نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس، اشاره کرد که اولی با عنوان «خاک و خاطره» و دومی با نام «وقایع‌نگاری ایام جنگ» راهی بازار نشر شده است.

هادی معصومی زارع از مستندپژوهان حوزه مکتوب است که دو کتاب «بوی انار و انتحاری» و «از فرانکفورت تا رقه» او با چاپ‌های چهارم و پنجم توسط انتشارات خط مقدم در نمایشگاه کتاب امسال عرضه شده‌اند. سومین کتاب این نویسنده هم دیروز جمعه ۱۹ اردیبهشت با عنوان «قندهار جان‌ور» به نمایشگاه رسید که سفرنامه او از زمان تحولات اخیر افغانستان و تشکیل دولت طالبان تا امروز را شامل می‌شود. رمان «پسر خدا» نوشته محمدهادی عبدالوهاب هم دیگر کتاب چاپ‌اولی این ناشر در نمایشگاه سی‌وششم است.

خط مقدم دو کتاب چاپ‌دومی در نمایشگاه امسال دارد که یکی از آنها «دختران قبیله جنگ» نوشته جواد افهمی است و سال گذشته برگزیده جایزه جلال آل احمد شد. دیگری نیز «رخت‌شو» نوشته محمد حنیف است و داستانش درباره زنان پشت جبهه و همان بانوان ایثارگری است که مخاطب پیش‌تر کتاب «حوض خون» را درباره آنها مطالعه کرده است.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار