رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: بیش از ۴۰ هزار جلد کتاب خطی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران وجود دارد که همه آنها دیجیتالیزه شده و در اختیار عموم قرار دارد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تفاهم نامه همکاری بین سازمان اسناد و کتابخانه ملی و دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور اشرف بروجردی و حجت الاسلام محمدحسین مختاری به امضا رسید.
اشرف بروجردی، رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در این دیدار گفت: یکی از دغدغههایی که در این سازمان وجود داشته نیاز به ارتباط با دانشگاهها برای توجه به وجه علمی و پژوهشی این مجموعه بوده است.
او با بیان اینکه تمرکز پژوهش در این مجموعه بر اسلام شناسی و ایران شناسی است افزود: با توجه به وجود اندیشگاه فرهنگی که مکانی برای حضور صاحب نظران با رویکردهای مختلف است میتوانیم در تعامل با دانشگاه مذاهب برنامههایی را تدوین کنیم.
مشاور رییس جمهوری اظهار کرد: با توجه به سند چشم انداز که ایران باید به لحاظ علمی، رتبه ۲ منطقه را به دست آورد، این تعاملات و ارتباطات معنا پیدا میکند.
او افزود: سازمان اسناد و کتابخانه ملی در ۲ حوزه منابع خطی و سند حرف اول را در کشور میزند. بیش از ۴۰ هزار جلد کتاب خطی در این مجموعه وجود دارد که همه آنها دیجیتال سازی شده و در اختیار عموم قرار دارد.
وی گفت: همچنین بیش از ۲۰۰ هزار پایان نامه دانشجویی در این مجموعه وجود دارد که ظرفیت علمی خوبی ایجاد شده است.
بروجردی یادآورد شد: در راستای اجرای هر چه بهتر این تفاهم نامه، کمیتهای برای اجرایی کردن موارد آن تشکیل شود.
* رییس دانشگاه مذاهب: بزرگترین دغدغه ما، حرمتها در مذاهب حفظ شود
حجت الاسلام محمدحسین مختاری در ادامه این نشست گفت: مجمع جهانی تقریب یک گفتمان علمایی است و در این بین نیاز به یک مجموعه آموزشی و دانشگاه حس میشد.
او در ادامه با بیان اینکه در هیات امنای دانشگاه مذاهب اسلامی نمایندگانی از طرف مقام معطم رهبری و رییس جمهوری حضور دارند گفت: این دانشگاه در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و حدود ۲۵ رشته تحصیلی دانشجو میپذیرد.
رییس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: این دانشگاه در ۵ استان کشورها شعباتی دارد که فعال هستند.
او تاکید کرد: با نگاه ویژه به تعاملات بین المللی نزدیک به ۲۰ تفاهم نامه با کشورها و نهادهای مختلف بین المللی به امضا رساندهایم.
مختاری در ادامه با تاکید بر اینکه باید حرمتها در مذاهب حفظ شود گفت: زمانی که با اهل سنت صحبت میکنیم متوجه دغدغه آنها برای تحصیل فرزندان آنها میشویم.