آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۲۸۶
در گفت‌و‌گو با دانشجو؛

کشوری: هیچ مذاکره‌ای در سایه تهدید به نتیجه نمی‌رسد/ طرف مقابل در سنوات گذشته بدعهدی خود را نشان داده است +فیلم

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: خوش بینی بیش از اندازه به مذاکرات باعث می‌شود در فرآیند مذاکره، دست بالا را نداشته باشیم.

کشوری : هیچ مذاکره‌ای در سایه تهدید به نتیجه نمی‌رسد/ طرف مقابل در سنوات گذشته بدعهدی خود را نشان داده است +فیلم

 

علی کشوری سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی درگفتگو با خبرنگار پارلمانی دانشجو گفتهر نوع مذاکره‌ای باید بر پایه عدالت و منافع ملی باشد؛ درواقع هیچ وقت نباید زیر فشار و ظلم اقدامی را انجام دهیم

وی افزود:هیچ مذاکره‌ای در سایه تهدید به نتیجه نخواهد رسید؛ طرف مقابل در سنوات گذشته بدعهدی خود را نشان داده است و لذا نباید به این دوره از مذاکرات خوش بینی یا بدبینی افراطی داشته باشیم.

کشوری اظهار داشت : خوش بینی بیش اندازه به مذاکرات باعث می‌شود در فرآیند مذاکره، دست بالا را نداشته باشیم.

 سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس درپاسخ به اینکه چرا نباید مسائل و مشکلات معیشتی را به مذاکرات گره بزنیم تاکید کرد :بخش قابل توجهی از این مشکلات، به ناترازی مدیریتی بر می‌گردد و به تحریم ارتباطی ندارد.

 

کد ویدیو

 

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار