خبرگزاری دانشجو | SNN.IR
اخبار صفحه اصلی
در سفر عین اللهی به چهارمحال و بختیاری صورت گرفت؛

عزل رئیس یک بیمارستان به دستور وزیر بهداشت

وزیر بهداشت در بازدید از بیمارستان، ولی عصر (عج) بروجن با توجه به برخی ناهماهنگی‌ها و نارسایی‌ها در اورژانس این مرکز آموزشی درمانی، دستور عزل رئیس بیمارستان را صادر کرد.
رادان عنوان کرد:

استفاده پلیس از همه ظرفیت‌ها برای مقابله با سرقت در روز‌های خلوت تهران

فرمانده کل انتظامی با تأکید ویژه‌ای از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز خواست علاوه بر توجه به ماموریت ۱۴ و ۱۵ خرداد از دیگر حوزه‌ها غافل نشده و با بهره‌گیری از نیرو‌های رده‌های دیگر از مواردی مثل سرقت و رانندگی خطرناک در اتوبان‌های تهران پیشگیری کنند.
کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد؛

ترافیک سنگین در آزادراه تهران_شمال و محور چالوس

کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر جنوب به شمال، ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال و تردد روان در آزادراه قزوین - رشت مسیر رفت و برگشت خبر داد.
معاون درمان وزارت بهداشت عنوان کرد؛

استقرار اورژانس در حرم مطهر امام (ره) /برپایی ۶ بیمارستان صحرایی

معاون درمان وزارت بهداشت، با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره)، از نزدیک در جریان آمادگی نیروهای بهداشتی و درمانی در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی قرار گرفت.
رئیسی در حرم امام خمینی(ره):

بیش از هرچیزی لازم است راه امام (ره) را بشناسیم

رییس جمهور با بیان اینکه بیش از هرچیزی لازم است راه امام (ره) را بشناسیم، تاکید کرد: اگرچه سال‌های بسیاری از رحلت ایشان گذشته اما آثار وجودی ایشان همچنان زنده است.
فیلم
آخرین اخبار
یادداشت های دانشجویی
نشریات دانشجویی
Yara
دادستان
پرتال شهدای دانشجو