مارین لوپن: تحریم نفت روسیه به معنی خودکشی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۰۹۳۷

مارین لوپن: تحریم نفت روسیه به معنی خودکشی است

نامزد راستگرای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه تاکید کرد که تحریم نفت و گاز روسیه به منزله خودکشی برای اروپاست.
مارین لوپن: تحریم نفت روسیه به معنی خودکشی است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مارین لوپن» نماینده پارلمان فرانسه و نامزد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در مصاحبه با شبکه ۲ این کشور ضمن مخالفت با تحریم نفت روسیه تاکید کرد، این کار برابر با خودکشی است.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، لوپن درباره پیشنهادات اروپا برای تحریم نفت روسیه افزود: تلاش برای ضربه زدن به روسیه از طریق خودکشی یک روش بسیار ضعیف است. در این صورت اقتصاد ما اول در معرض خطر مرگ قرار می‌گیرد.

وی در ادامه هشدار داد، استفاده از ابزار تحریم یعنی تحریم مردم فرانسه، نهاد‌های فرانسوی و اقتصاد فرانسه که بعد از آن نیاز به سال‌ها زمان برای احیا خود دارد.

مارین لوپن تاکید کرد، به عقیده من عواقب این اقدام بیشتر از عواقب همه گیری کرونا خواهد بود. بهترین راه برای حل این بحران استفاده از روش‌های دیپلماتیک است.

تاکنون کشور‌های آمریکا، انگلیس و ژاپن واردات نفت و فرآورده‌های نفتی از روسیه تحریم کرده‌اند. این درحالیست که مقدار وابستگی این کشور‌ها به بازار نفت روسیه بسیار کمتر از همتایان خود در اتحادیه اروپا است.

بسیاری از کشور‌های اتحادیه اروپا تاکید کرده‌اند که در تحریم نفتی به آمریکا و انگلیس ملحق نخواهند شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار