به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از سازمان ثبت احوال کشور، هاشم کارگر افزود: در راستای سیاستها و برنامههای دولت مردمی برای خدمتگزاری و خدمات دهی مناسب و بهینه به مردم، به سرعت در مسیر ایفای تعهدات پیشین خود هستیم و با حمایتهای وزیر کشور وهمت همکاران سازمان، ضمن راه اندازی دوباره تولید کارت هوشمند ملی، برنامه ریزی لازم برای صدور و ارائه کارت به تمامی متقاضیان کارت هوشمند ملی که در گذشته موفق به تکمیل ثبت نام خویش شده اند و بیش از ۱۰ میلیون نفر هستند قبل از پایان نیمه اول سال ۱۴۰۱ آن را دریافت خواهند کرد.
معاون وزیر کشور ادامه داد: با بسیج توانمندیهای داخلی ضمن بهره گیری از توان و تخصص داخلی کشور، امروز از اندوخته خوبی در فناوری و دانش تولید کارت هوشمند ملی با بالاترین کیفیت ممکن برخورداریم و در این امر میتواند نمونهای از شناخت امکانات، توانمندیها و دانش موجود در کشور جهت تبدیل تهدید به فرصت باشد.
وی گفت: نگاه تحولی به انجام امور و مسائل کشور که از سیاستهای اصلی دولت سیزدهم است و جزء راهبردهای اساسی سازمان ثبت احوال کشور است تا بتوان با بهره وری بیشتر نسبت به انجام تکالیف و وظایف مربوطه اقدام کرد.
گفتنی است، صدور کارت هوشمند ملی به عنوان کلید ورود به دولت الکترونیک که موجب توزیع عادلانه فرصتها، کاهش بسیاری از هزینههای دولت و مردم خواهد شد و همچنین کارت هوشمند ملی مهمترین کارت هویتی افراد است و افراد باید برای دریافت این کارت، خود به مراکز اعلام شده مراجعه کنند، زیرا اثر انگشت آنها به منظور احراز هویت اخذ میشود. در این کارتها امضای الکترونیکی نیز درنظر گرفته شده است که باید توسط خود افراد ثبت شود.
برای همه ایرانیان واجد شرایط کارت هوشمند ملی صادر میشود و این افراد میتوانند برای دریافت کارت هوشمند ملی به ادارات پست، ثبت احوال و دفاتر پیشخوان در سراسر کشور مراجعه کنند.