به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، سعید یوسفی، مسئول بسیج دانشجویی استان فارس در حاشیه اعزام دانشجویان دانشگاههای استان فارس به مناطق عملیاتی جنگی جنوب کشور در هشت سال دفاع مقدس گفت: حرکت فرهنگی انقلاب اسلامی و حفظ مسیر بالندگی آن نیازمند سرمایه گذاری، ترویج و تبلیغ درست مؤلفههای تأثیرگذار و فرهنگ ساز تاریخ است.
یوسفی جریان عظیم فرهنگی راهیان نور را یکی از پرمخاطبترین عرصههای فرهنگی کشور با تأثیرگذاری مثبت در فرهنگ عمومی کشور برشمرد و افزود: راهیان نور کارآمدترین و مؤثرترین راههای مقابله با جنگ نرم دشمن و استفاده از گنج عظیم دفاع مقدس و انجام جهاد تبیین است.
مسئول بسیج دانشجویی استان فارس با تاکید بر ایجاد عمق استراتژیک فرهنگی برای حفظ توسعه و تعمیق انقلاب اسلامی از طریق تقویت و تعالی روحیه معنوی و جهادی در بستر راهیان نور گفت: «دانشجویان مکتب سلیمانی»، شعار محوری اردوهای راهیان نور دانشجویی امسال است.
یوسفی با بیان اینکه از ۱۴ اسفند تا ۲۵ اسفند ماه سال جاری ۲ هزار و سیصد دانشجو از استان فارس به مناطق عملیاتی جنگی هشت سال دفاع مقدس جنوب کشور در قالب کاروانهای راهیان نور اعزام شدند بیان کرد: با توجه به استقبال چشمگیر دانشجویان پیش بینی شده که این آمار تا نیمه اول فروردین سال آینده به ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجو برسد.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت عظیم راویان دفاع مقدس تصریح کرد: در برنامه راهیان نور امسال دانشجویان از یادمانهای فکه، طلاییه، هویزه، خرمشهر، شلمچه، دهلاویه، اروند کنار، دوکوهه، کانال کمیل، فتح المبین و... بازدید کردند.
مسئول بسیج دانشجویی استان فارس با بیان اینکه اعزام کاروانهای راهیان نور دانشجویی با رعایت دستور العملهای بهداشتی ستاد مقابله با کرونا برگزار شده است ادامه داد: تزریق ۳ مرحله واکسن کرونا توسط شرکت کنندگان یکی از شرایط اعزام به راهیان نور بود.