آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۱۳۷۵

سازمان ملل: تاکنون ۵۷۹ غیرنظامی در جنگ اوکراین کشته شده‌اند

سازمان ملل اعلام کرد تاکنون ۵۷۹ غیرنظامی از جمله ۴۲ کودک در جنگ اوکراین کشته شده اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو سازمان ملل متحد روز شنبه به وقت محلی اعلام کرد که براساس آخرین آمار ثبت شده از زمان آغاز جنگ در اوکراین تا امروز، تلفات غیرنظامیان در این کشور به یک هزار و ۵۸۱ نفر، شامل ۵۷۹ کشته و یک هزار و دو مجروح رسیده است.

در میان تلفات غیر نظامیان در اوکراین ۴۲ کودک کشته و ۵۴ کودک دیگر مجروح شده اند. بیشترین تلفات غیر نظامیان در مناطقی ثبت شده که هنوز در کنترل دولت اوکراین است.

بر اساس گزارش سازمان ملل مهمترین عوامل این تلفات شامل استفاده از تسلیحات انفجاری با حوزه تاثیر گسترده از جمله گلوله باران توپخانه، سیستم‌های چند منظوره پرتاب راکت، شلیک موشک و بمباران هوایی بوده است.

دفتر حقوق بشر سازمان ملل معتقد است با توجه به درگیری‌های شدید چند روز اخیر در مناطقی، چون خارکف، ماریپول و دونتسک که در آن‌ها گزارش‌هایی مبنی بر صد‌ها تلفات غیر نظامی منتشر شده، آمار واقعی این تلفات به شکل قابل توجهی بیش از موارد ثبت شده است.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (۲ اسفندماه ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قرارداد‌های همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) نیز در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیرو‌های اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

همزمان با ادامه جنگ در اوکراین، واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشار‌های دیپلماتیک و تهدید‌ها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه در حال افزایش است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار