کد خبر:۱۰۰۲۱۶۳

بهره‌برداری از ۴۷۰ دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل

امروز و با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راه‌آهن، ۴۷۰ دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل شامل لکوموتیو، واگن باری و مسافری به شبکه ریلی کشور افزوده شد.

‌به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی، پیش از ظهر امروز به ایستگاه راه‌آهن تهران رفت تا ۴۷۰ دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل را افتتاح کند.

قاسمی در این بازدید از بخش‌های مختلف ایستگاه راه آهن تهران بازدید کرد و خوش‌و‌بشی هم با مسافران داشت؛ وی در این بازدید بر ضرورت خدمات‌رسانی مناسب و دقیق به مسافران در ایام نوروز تأکید کرد.

این ناوگان در داخل ساخته، بازسازی و بهسازی شده است و شامل لکوموتیو، واگن باری و واگن مسافری است که با افتتاح وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن، این ناوگان به شبکه ریلی افزوده شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار