به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حمیده شاکری پور، دبیر اجرایی دومین مدرسه ملی ابررسانایی و کاربردها از برگزاری این رویداد در تیر ۱۴۰۱ و به میزبانی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد.
شاکری پور گفت: یکی از راههای تقویت و گسترش دانش استراتژیک کوانتومی، برگزاری مدرسههای علمی است.
دبیر اجرایی دومین مدرسه ملی ابررسانایی و کاربردها با بیان این که هدف ما، آموزش درست و اصولی مفاهیم ابررسانایی و کاربردهای آن، به زبان آسان است، ادامه داد: این دانش کوانتمی در فناوریهای مهمی مانند شتابدهنده سرن، تصویربرداری فوق دقیق پزشکی، قطارهای فوق سریع، ژنراتورها، ترانسفورماتورها، موتورهای سبک و سریع، منابع ذخیرهی بزرگ انرژی، زیردریاییها، رادارها، مخابرات بدون سیم و بسیاری از آزمایشگاههای پیشرفته که با میدان مغناطیسی بالا کار میکنند، به کار گرفته شده است.
وی با بیان اینکه در گروه تحقیقاتی فیزیک و کاربردهای ابررسانایی دانشگاه صنعتی اصفهان تحقیقات جدیدی در حال اجراست افزود: برگزاری این مدارس در کشور در به روز رسانی دانشجویان و گسترش تحقیقات علمی کمک بسزایی میکند.
استادیار دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: در این مدرسه با گردهم آمدن برجستهترین اساتید و محققین در زمینه ابررسانایی و بحث و تبادل اندیشه درمورد آخرین دستاوردهای تحقیقاتی این حوزه، سعی میشود دانش متخصصان کشورمان در این زمینه به روز و کاربردی شود.
شاکری پور، مخاطب اصلی این دوره را دانشجویان تحصیلات تکمیلی، دانشجویان ترم آخر مقطع کارشناسی فیزیک، محققان پسادکتری و استادان دانشگاه دانست و تصریح کرد: شرکت کنندگان در این دوره میتوانند از ارائه اساتید به نام همچون فرهاد شهبازی (دانشگاه صنعتی اصفهان)، مهدی صامتی (Imperial College London)، سعید عابدین پور (دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان)، مهدی کارگریان (دانشگاه صنعتی شریف) و ایمان میرزایی (دانشگاه تربیت مدرس) بهرهمند شوند.
در مدرسه ملی ابررسانایی محورهای علمی حالتهای همدوس، شبیه سازی کوانتومی در مدارهای ابررسانا، ابرشارگی در سیستمهای فرمیونی، ابررسانایی و نظم توپولوژیک وکیوبیتهای ابررسانا، آموزش و به بحث و بررسی علمی گذاشته میشود.
گفتنی است، این رویداد علمی سه شنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۱از ساعت ۸:۳۰ صبح آغاز به کار میکند و علاقهمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به نشانی http://www.psi.ir/f/nsas۲۰۲۲ مراجعه کنند.