آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۴۰۷۰

زاکانی: «روان سازی شهر» نقطه قله حمل و نقل است / در شهرداری دنبال مدیریت مشارکتی هستیم

شهردار تهران گفت: از آنجا که در امورات مختلف مدیریت واحد شهری وجود ندارد، باید از طریق قرارگاه و بهم پیوستگی بین موضوعات در شهر کار‌ها را پیش ببریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نخستین جلسه قرارگاه حمل و نقل عمومی و پاک صبح امروز- سه شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۱- با حضور شهردار تهران برگزار شد.

علیرضا زاکانی شهردار تهران در ابتدای این جلسه گفت: در مسیری که در مدیریت شهری طی می‌کنیم، جنس مدیریت، مدیریت مشارکتی است؛ از آنجا که در امورات مختلف مدیریت واحد شهری وجود ندارد، باید از طریق قرارگاه و بهم پیوستگی بین موضوعات در شهر کار‌ها را پیش ببریم.

وی افزود: یکی از مهمترین قرارگاه‌هایی که تشکیل شد قرارگاه اجتماعی بود که ۱۸ جلسه در این قرارگاه برگزار و ۲۳۰ مصوبه استخراج شد و ۸۲ درصد مصوبات آن به اجرا رسید؛ در واقع دبیرخانه کل مصوبات را تنظیم و ابلاغ کرد. مشکلات مصوبات انجام نشده نیز مطرح شده و رفع می‌شود.

زاکانی ادامه داد: در محلات قرارگاه‌های محلی و مشارکت با مردم رقم می‌خورد و در سطح شهر، قرارگاه‌ها از طریق دستگاه‌ها و خاصه مجموعه داخل شهرداری؛ به طوری که پیوستگی‌ها و پتانسیل‌ها را مطرح کرده و کار را پیش می‌برند.

شهردار تهران اضافه کرد: در حوزه حمل و نقل، مسئولیت مستقیم ناظر به خود شهرداری است و انتظار از ما بیش از سایر دستگاه هاست؛ این هم کار ما را راحت می‌کند و هم سخت، چرا که می‌توان با تصمیم واحد کار را راحت پیش برد، اما از طرفی هم نگاه‌ها به سمت شهرداری است و پاسخگویی جدی از سوی شهرداری را می‌طلبد.

وی عنوان کرد: موضوع روان سازی شهر، نقطه قله حمل و نقل است و جنبه هوای پاک و عدم آلودگی هم موضوع دومی است که بخشی از آن به حمل و نقل برمی گردد؛ در اولین جلسات موضوعات مختلف مرور شد و پیشنهادات ارائه و درباره آن بحث شد. مصوبات از آن استخراج شده و ابلاغ می‌شود و در راستای آن پاسخ معتبر برای انجام و یا عدم انجام را خواهیم داشت.

زاکانی بیان کرد: باید پیشنهادات مطرح و اولویت‌ها فهرست بندی شود و دبیرخانه باید به صورت فعال اقدام کند. هر بخشی باید پاسخگوی وظایفی که در این قرارگاه بر عهده اش گذاشته می‌شود، باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار