به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود امین نژاد مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت پالایش بیدبلند خلیج فارس ضمن بازدید از مجموعه شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها در پارک فناوری پردیس، پیرامون نحوه همکاریهای دوجانبه در خصوص تأمین نیازهای فناورانه و ایجاد امکان بومیسازی اقلام راهبردی شرکت پالایش بیدبلند خلیج فارس، با مسئولان این مجموعه بحث و تبادل نظر کرد.
در جریان این بازدید از شرکتهای بیناب سنجش دماوند و مراحل تولید محصولات و زیر ساختهای تحقیقاتی این مجموعه بازدید و نشستی با حضور مسئولان پارک فناوری پردیس و هیئت بازدیدکننده برگزار شد که در طی آن درباره توانمندیها و زمینههای همکاری هر دو طرف بحث و بررسی شد.
همچنین درباره جایگاه و مأموریت ملی پارک فناوری پردیس در توسعه اقتصاد دانشبنیان در صنعت گاز و زیر ساختهای ایجاد شده در زیست بوم فناوری و نوآوری پارک در زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی بحث و تبادل نظر شد.
در ادامه مدیران شرکت پالایش بیدبلند خلیج فارس از نمایشگاه نمایشگاه تخصصی صنعت گاز در پارک فناوری پردیس با حضور ۲۸ شرکت دانش بنیان بازدید و در این بازدید تعدادی از طرحها و نیازهای فناورانه این شرکت مطرح و برای رفع آنها مذاکراتی صورت گرفت.
بازدید از کارخانه نوآوری آزادی و آشنایی با ظرفیتهای این کارخانه به عنوان یکی از شعب پارک فناوری پردیس از دیگر برنامههای این بازدید بود.
در جریان این بازدید محمود امین نژاد مدیرعامل شرکت نفت و گاز بیدبلند خلیج فارس با اظهار خرسندی از حضور در این کارخانه با اشاره به نیاز صنعت نفت و گاز کشور به دانشهای پیشرفته پارک علم و فناوری را حلقه وصل صنعت و دانشگاه برشمرد.
وی افزود: در جریان بازدید از این کارخانه پیشنهادهایی برای همکاری گسترده شرکت نفت و گاز بیدبلند خلیج فارس و پارک نواوری پردیس ارایه شده است.
در این بازدید مسوولان شرکت بیدبلند خلیج فارس ضمن بازدید از فضای کارخانه نواوری آزادی از نزدیک در جریان دستاوردهای سخت افزاری و نرم افزاری این کارخانه قرار گرفتند.
فلسفه ساخت کارخانه نوآوری آزادی حمایت از کسب هارهای دانش بنیان است
مهدی عظیمیان مدیرکل توسعه شعب و پردیسهای پارک فناوری پردیس در جریان این بازدید گفت: این کارخانه با هدف حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان در نزدیکی دانشگاههای مطرح کشور در تهران و زیر نظر پارک فناوری پردیس تاسیس شده است و شعبههای دوم و سوم این کارخانه نیز تأسیس شده است.
وی افزود: تاکنون ۳ موج در حوزه شرکتهای دانشبنیان و پارکهای فناوری طی شده است که موجب ارتقاء سطح علم و دانش در کشور و ارتقاء سرمایه انسانی کشور شده است.
عظیمیان موج دوم دانش و فناوری کشور را ایجاد شرکتهای دانش بنیان در کشور عنوان کرد که از سال ۱۳۸۹ و همزمان با تصویب قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان وارد فاز عملی شده است.
وی ادامه داد: توسعه اقتصاد استارتاپی، دانش بنیان و فناوری کشور از سال ۹۲ آغاز و همچنان ادامه دارد و تاسیس کارخانه نوآوری آزادی نیز در این راستا میباشد تا اقتصاد استارتاپی رشد یابد.
عظمیان گفت: کارخانه دومین مرحله در زنجیره تجاری سازی پس از دانشگاه است و کشف استعداد و تیم سازی معمولا در این کارخانهها رخ میدهد.
وی افزود: در حال حاضر شرکتها و شتابدهندههایی در حوزههای سلامت الکترونیک، تولید محتوا، هوش مصنوعی، نانوداروها، معماری و زندگی شهری و گردشگری در کارخانه نوآوری آزادی مشغول به فعالیت هستند.