کد خبر:۱۰۰۵۲۷۰
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر اعلام کرد

دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین، دو ویژگی پروژه‌های جهاد دانشگاهی بوشهر

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: پروژه‌های فناورانه در این نهاد انقلابی با دو ویژگی دانش بنیان و اشتغال آفرین تعریف و اجرایی خواهند شد.

اماده////دانش بنیان و اشتغال آفرین دو ویژگی پروژه‌های جهاددانشگاهی بوشهر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی احمدی‌زاده در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر اظهار کرد: ماموریت‌های ویژه‌ای برای مجموعه جهاددانشگاهی در نقشه جامع علمی کشور تعریف شده است؛ این نهاد انقلابی در تاریخ بیش از ۴۰ ساله خود تلاش کرده است در مرز علم و فناوری و نقش آفرینی برای رفع نیاز کشور فعال باشد.

وی اضافه کرد: جهاددانشگاهی در سطح کشور اقدامات ارزشمندی داشته است و در استان بوشهر نیز هر جا نیاز بوده ماموریتی در حوزه های مختلف با درنظر گرفتن عدم موازی‌کاری با دیگر نهادهای علمی-آموزشی استان، تعریف و اجرا کرده‌ایم.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر تصریح کرد:  اکنون این نهاد انقلابی در استان یک مرکز تخصصی آبزیان دریایی دارد که در حوزه فناوری فعالیت می‌کند، دو پروژه مهم ملی در حوزه امنیت غذایی کشور (تولید فناوری بچه‌ماهی و نهاده‌های دامی) نیز در دست اجرا است.

احمدی‌زاده بیان کرد: پروژه ملی جهاددانشگاهی اکنون در شهرک زیست فناورانه دلوار در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به پایان برسد و ظرفیت جدیدی به کشور در حوزه تولید بچه ماهی افزوده شود.

وی خاطر نشان کرد:‌حوزه انرژی نیاز است همان‌طور که وزارت دفاع و سپاه پاسداران به جوانان اعتماد کردند و دستاوردهای ارزشمندی را به دنبال داشتند به جوانان و نخبگان اعتماد شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر یادآور شد: این نهاد انقلابی در حوزه نفت و گاز اقدامات مهمی داشته که مهمترین آن طراحی نصب و اجرای بازوی بارگیری نفت در خارگ و تولید محلول دمولسیفایر در استان بوشهر بوده است.

احمدی‌زاده گفت: در حوزه پزشکی جهاد دانشگاهی اولین کیت آزمایشگاهی را در کشور ساخت و در استان بوشهر نیز با راه اندازی دومین آزمایشگاه ویروس شناسی در دوران کرونا خدمات ارزشمندی به مردم ارائه شد.

این مقام مسئول اظهار کرد: جهاددانشگاهی با راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی با رویکرد جدید جهت شتاب کسب و کار جوانان بالغ بر ۳۰ رویداد را سال قبل برگزار کرد.

رئیس جهاددانشگاهی بیان کرد: این نهاد انقلابی با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت تخصصی در دپارتمان های مختلف برای ۴ هزار نفر در استان ایجاد شغل کرده، برای ۱۵۰ زن سرپرست خانوار اشتغال پایدار داشته و ۱۵۰۰ شغل پایدار در زمینه مشاغل خانگی ایجاد کرده است.

احمدی‌زاده با اشاره به تعامل خوب جهاددانشگاهی استان بوشهر با حوزویان گفت: حوزویان بیشترین همکاری را با این نهاد داشتند و به صورت جهادی، انقلابی و دلسوزان پای کار بوده‌اند.

وی با نامگزاری سال ۱۴۰۱ با هدف تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین گفت: برنامه‌ریزی ما در سال ۱۴۰۱ تولید فناوری‌ با ویژگی "دانش بنیان و اشتغال آفرین" است

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر با اشاره به اینکه  برنامه‌های این نهاد در استان جهت تحقق شعار سال اجرا خواهد شد، افزود: مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۱ را تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نام‌گذاری کرده‌اند، و از آنجا برای تحقق تولید نیاز به فناوری داریم. استان ما با توجه به موقعیت استراتژیک نیازمند تولید فناوری های مهمی در حوزه انرژی، آبزیان و صنعت است.

احمدی‌زاده گفت: به‌دنبال تحقق شعار "اشتغال آفرین" نیاز است که یک برنامه مدون برای صنایع بزرگ و متوسط استان معرفی و برنامه ریزی می‌شوند همچنین در حوزه اشتغال خانگی تحقق نیازمند برنامه ریزی جامع هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار