آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۶۳۸۶

بزرگترین کتابخانه دریایی در مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس راه‌اندازی شد

رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی گفت: وظیفه پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی علاوه بر کار‌های علمی و تولید مقاله، پایش و ارزیابی آلودگی در دریا و اقیانوس است.
بزرگترین کتابخانه دریایی در مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس راه‌اندازی شد

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مرتضی توکلی رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی در آیین راه‌اندازی کتابخانه دریایی مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس گفت: وظیفه پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی علاوه بر کار‌های علمی و تولید مقاله، پایش و ارزیابی آلودگی در دریا و اقیانوس است.

توکلی افزود: در دو سال گذشته بنا به تقاضای سازمان حفاظت محیط زیست پایش ساحلی و فراساحلی خلیج فارس انجام شده و اکنون به توافق رسیدیم که برای ۵ سال آینده نیز پایش آلودگی انجام شود.

رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی با بیان اینکه ظرفیت‌های دریا و اقیانوس بسیار است، اما مغفول مانده، ادامه داد: باید با تقویت زنجیره دانش به سمت انرژی دریایی، بهره‌برداری از آب شیرین کن، تغذیه دریایی و کارآفرینی دریایی حرکت کنیم.

مریم قائمی، رییس مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس نیز درخصوص بزرگترین کتابخانه دریایی استان گفت: مجاورت با خلیج فارس و نیاز پژوهشگران به تحقیقات دریایی، ضرورت راه‌اندازی چنین کتابخانه تخصصی را بیشتر کرد.

قائمی افزود: علاوه بر کتاب‌های مرجع در زمینه دریا و اقیانوس، اسناد بین‌المللی، مقاله‌های پژوهشی و پایان نامه‌ها نیز برای تحقیق و پژوهش در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در این کتابخانه تخصصی بیش از ۱۰ هزار جلد کتاب لاتین و فارسی وجود دارد، گفت: محققان و اعضا هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌توانند با عضو شدن در کتابخانه به صورت رایگان از کتاب‌ها، مقاله‌ها و طرح‌های پژوهشی استفاده کنند.

گفتنی است، پژوهشگاه اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور ۳ مرکز پژوهشی در جنوب کشور دارد که یکی از این مراکز در بوشهر فعالیت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار