آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۶۵۷۲

حمله پهپادی به پایگاه‌های تحریک طالبان پاکستان در افغانستان

پهپاد‌های پاکستانی، پایگاه‌های تحریک طالبان پاکستان TTP در افغانستان را هدف قرار دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های پاکستان از حمله پهپادی این کشور به پایگاه‌های تحریک طالبان پاکستان TTP در افغانستان خبر دادند.

هفته گذشته نیز هواپیما‌های بدون سرنشین پاکستانی به پایگاه‌های تحریک طالبان در ولایات خوست و کنر در خاک افغانستان نزدیک مرز پاکستان حمله موشکی کردند.

مقامات پاکستان انجام این حمله توسط جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان را رد کرده و گفته اند که عملیات علیه تحریک طالبان پاکستان حریم هوایی افغانستان را نقض نکرده است.

حملات هفته گذشته به خوست و کنر توسط جت‌های نیروی هوایی پاکستان انجام نشده، اما این اولین عملیات پهپاد‌های پاکستانی در خاک کشور خارجی است.

به گفته مقامات پاکستان، آن‌ها پایگاه‌های تحریک طالبان پاکستان (TTP) نزدیک مرز افغانستان را هدف قرار دادند چرا که از این مراکز، حمله به نیرو‌های امنیتی پاکستان در ماه گذشته برنامه ریزی شده بود.

به گفته مقامات امنیتی پاکستان، تحریک طالبان پاکستان در نتیجه حملات هواپیما‌های بدون سرنشین متحمل خسارات سنگینی شده و منطقه را محاصره کردند و به هیچ کس، حتی طالبان افغانستان اجازه ندادند مرگ فرماندهان اصلی کشته شده در جریان این حمله را اعلام کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار