کد خبر:۱۰۰۶۷۶۲

بیانیه جامعه قرآنی دانشگاهی در محکومیت اهانت به قرآن

در پی اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد، جامعه قرآنی دانشگاهی کشور بیانیه‌ای را صادر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بار دیگر غرب با شعار پوشالی "آزادی بیان" پلشتی و دین ستیزی خود را به اثبات رسید. آتش زدن کلام الله مجید تحت حمایت پلیس سوئد توسط یک نژادپرست و دین ستیز راست افراطی در این کشور دل میلیارد‌ها انسان حق طلب و دین دار را در سراسر گیتی به آتش کشید. در پی این حرکت هتاکانه به ساحت مقدس قرآن کریم، جامعه قرآنی دانشگاهی کشور بیانیه‌ای به شرح ذیل منتشر ساخت:

باسمه تعالی شأنه

بیانیه محکومیت اهانت به ساحت قرآن کریم

یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ ﴿سوره صف/۸﴾

تاریخ پر فراز و نشیب بشریت به موازات بعثت و حضور پر برکت پیامبران الهی و پیشوایان پاک آسمانی شاهد رویش، پرورش و بالندگی نهال بندگی و عبودیت و بنا شدن جامعه انسانی براساس چارچوب­های اخلاقی و ارزش‌های الهی بوده است. به قدمت همین پیشینه پرفروغ، همواره جریان هدایت، زخم خورده از آسیب­ها و درد کشیده تازیانه­‌هایی است که از سوی جرثومه­های جهالت و ستمکاری و جیره­خواران آن‌ها بر پیکره جامعه مؤمنان نواخته می‌شد. خفاش صفتانی که تابش نور هدایت را بر دل بندگان خدا تاب نیاورده و برای مقابله با نور ایمان، به تعبیر قرآن کریم، گروهی از پیامبران را تکذیب کرده و ساحر و کاهن و مجنون نامیدند و گروهی دیگر را کشتند؛ شاید بتوانند نور خدا را کم فروغ کنند، اما «خداوند تمام کننده نور خود است و کار خود را به سرانجام خواهد رساند هرچند که کافران و مشرکان از این حقیقت ناخوش باشند».

آنچه امروز در غرب به ظاهر متمدن و نظام بربریت مدرن آن، که چیزی جز تعصبات کور و جاهلیت با روکش دموکراسی و تکنولوژی نیست، شاهد هستیم؛ صحنه­ای کاملا تکراری و واکنشی مذبوحانه در قبال موج اسلام­خواهی و توجه جهانیان به قرآن کریم و آموزه‌های گرانسنگ پیامبر اعظم و ائمه طاهرین علیهم السلام است. تیره دلانی که از سیل روز افزون اقبال جوامع به معنویت و گسترش آموزه­های عقلانی اسلام در هراس افتاده، روزی با توهین به پیامبر و روزی با فرقه­سازی و حمایت از داعش و آدم­کشی و امروز با اهانت به قرآن کریم در خیال خام خود به دنبال مقابله با جریان حق و حقیقت هستند.

جامعه فعالان قرآن و عترت دانشگاهی کشور ضمن محکوم نمودن اقدامات اهانت آمیز سازماندهی شده توسط نظام سلطه و صهیونیزم و آمریکای جنایتکار در کشور سوئد، با عزمی مصمم، بیش ازپیش، آمادگی خود را برای ترویج فرهنگ قرآن و عترت و پیاده سازی معارف تمدن­ساز آن در سایه پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدّظله) اعلام داشته و برباد رفتن هیمنه پوشالی ابر قدرت­ها و افول سلطه آمریکا را در آینده­ای نزدیک انتظار می­کشد.

نصر من الله و فتح قریب

شورای هماهنگی فعالیت­های قرآن و عترت دانشگاه‌­ها

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار