آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۶۹۱۸

ادعای صندوق بین‌المللی پول درباره استخراج رمزارز توسط ایران و روسیه‌

صندوق بین‌المللی پول طی گزارشی پیش‌بینی کرد: کشور‌هایی نظیر ایران و روسیه احتمالاً از محل استخراج ارز‌های مجازی برای تبدیل کردن منابع انرژی خود به پول و دور زدن تحریم‌ها استفاده می‌کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از بیت‌کوین نیوز، صندوق بین‌المللی پول طی گزارشی پیش‌بینی کرد: کشور‌هایی نظیر ایران و روسیه احتمالاً از استخراج ارز مجازی برای تبدیل کردن منابع انرژی خود به پول و دور زدن تحریم‌ها استفاده خواهند کرد.

این گزارش می‌افزاید: درگیری نظامی بین چین و روسیه و همچنین اعمال تحریم‌ها به گسترش استفاده از دارایی‌های ارز مجازی منجر خواهد شد.

صندوق بین‌المللی پول در گزارش ماه آوریل سال ۲۰۲۲ با عنوان ثبات مالی جهانی گفت: تبعات درگیری نظامی کنونی در اکراین مقاومت نظام مالی جهان را خواهد آزمود و ممکن است بر جایگاه دلار در بازار جهانی اثر منفی بگذارد و به ایجاد دسته‌ای از ارز‌های مجازی از سوی بانک‌های مرکزی کشور‌ها منجر شود.

براساس گزارش این صندوق، اولویت قرار دادن امنیت انرژی ممکن است اهداف مقابله با تغییر آب و هوایی را به خطر بیندازد.

صندوق بین‌المللی پول گفته افزایش استفاده از ارز‌های مجازی در بازار‌های نوظهور یکی دیگر از موضوعاتی است که سیاست‌مداران باید طی سال‌های آینده به آن بپردازند.

این صندوق در گزارش خود برای اثبات این ادعا به افزایش شدید جحم مبادلات ارز‌های مجازی پس از اعمال تحریم‌ها از جمله تحریم‌های مالی علیه روسیه به خاطر درگیری نظامی اکراین اشاره کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار