
کد خبر:۱۰۰۷۰۹۵
عضو پارلمان اقلیم کردستان عراق:
«اربیل» قصد تحویل درآمدهای نفتی به «بغداد» را ندارد
یک عضو پارلمان اقلیم کردستان عراق در سخنانی اعلام کرد که «مسرور بارزانی» نخست وزیر این اقلیم قصد ندارد درآمدهای نفتی «اربیل» را به دولت مرکزی «بغداد» تحویل دهد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، «دیاری انور» عضو پارلمان اقلیم کردستان عراق گفت که «مسرور بارزانی» نخست وزیر اقلیم هرگز قصد ندارد که درآمدهای نفتی این منطقه را به دولت مرکزی عراق تحویل دهد.
بر اساس این گزارش، وی ادامه داد که توافقهای اقلیم کردستان با کشورهای اروپایی جملگی نشان میدهند که اربیل قصد تحویل درآمدهای نفتی به بغداد را ندارد.
این عضو پارلمان اقلیم کردستان افزود که اعداد و ارقام اعلام شده از درآمدهای اربیل یا آن بخشی که مقامات اقلیم میگویند به بغداد تحویل داده شده است، دقیق نیست.
این شخصیت عراقی همچنین اظهار کرد که تنها مسرور بارزانی از میزان صادرات نفتی اربیل اطلاع دارد و او نمیخواهد امور نفتی اقلیم را به دست دولت مرکزی عراق بسپارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.