آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۷۵۵۳

سرای نوآوری دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان راه‌اندازی شد

سرای نوآوری دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه و جمعی از استادان و دانشجویان این دانشگاه مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عباس کتابی، رئیس دانشگاه کاشان در آیین افتتاح سرای نوآوری دانشکده علوم انسانی این دانشگاه  گفت: ایجاد سرای نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از نیاز‌های اصلی دانشگاه است.

 

 کتابی با اشاره به اینکه بیکاری دانش‌آموختگان دانشگاه، از متوسط کشور بالاتر است افزود: جوانان تحصیلکرده زیادی داریم که از ایده‌های این دانشجویان در دوران تحصیل به درستی استفاده نشده و با مشکل اشتغال روبرو می‌شوند.

رئیس دانشگاه کاشان تشکیل سرا‌های نوآوری را در راستای خلق ایده‌های دانشجویان لازم دانست و افزود: وظیفه ما در دانشگاه این است که آموزش دانشجویان را تا حد ممکن مهارتی و مبتنی بر کارآفرینی داشته باشیم تا دانشجویی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شود، بتواند در حوزه اجتماع برای خود و دیگران اشتغال ایجاد کند.

وی تکمیل چرخه از دانشکده تا مرکز نوآوری و مرکز رشد و پارک علم و فناوری را لازم دانست و افزود: دانشکده علوم انسانی نیرو‌های مستعد و توانمندی در تمامی زمینه‌ها دارد که اگر بتوان این حلقه‌ها را تکمیل و شرکت‌های دانش‌بنیان را فعال کنیم امید و انگیزه برای جوانان ایجاد می‌شود.

کتابی خاطر نشان کرد: این سرا‌های نوآوری نقطه شروعی برای تکمیل مسیر چرخه فناوری و نوآوری باشد تا دانشگاه بتواند در جامعه تاثیرگذار‌ی داشته باشد.

اقتصاد دانش بنیان در زمینه علوم انسانی لازم است

ایرانی، معاون نوآوری و اقتصادی دانشگاه کاشان اهمیت بحث اقتصاد دانش‌بنیان در زمینه علوم انسانی را بسیار مهم دانست و افزود: اقتصاد دانش‌بنیان، اقتصاد مبتنی بر ارزش افزوده با استفاده از دانش و فناوری است.

ایرانی با اشاره به اینکه امسال نیز شعار سال بر دانش‌بنیان تاکید شده است، افزود: سرا‌های نوآوری در راستای پرورش و زایش ایده‌های دانشجویان برای کمک به توسعه دانشکده است که با پرورش این ایده‌ها می‌توان در آینده از آن‌ها در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده شود.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار