آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۸۶۳۱

مخفی‌کاری سران اروپا در خرید گاز روسیه

یکی از مقامات دولت مجارستان گفت: بسیاری از سران اروپا نمی‌خواهند اقرار کنند که در حال معامله با روسیه با شرایط تعیین شده از سوی این کشور هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، گرگلی گولیاس، مقام دولتی مجارستانی طی محاسبه‌ای گفت: در حالی که بسیاری از رهبران اروپایی به صورت عمومی گفته‌اند که گاز روسیه را آن گونه که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور گفته به روبل نمی‌خرند، ۱۰ عضو اتحادیه اروپا از لحاظ فنی در حال اجرای این دستور پوتین هستند.

به گفته گولیاس، سران این کشور‌ها به خاطر اینکه وجهه یک اروپایی خوب را بگیرند به این اقدام اقرار نمی‌کنند.

این مقام مجارستانی گفت: مجارستان در بانک گازپروم یک حساب یورویی باز کرده که پیش از واریز پول به حساب صادرکنندگان گاز روسیه آن را به روبل تبدیل می‌کنند.

این سامانه به مشتریان اروپایی گاز روسیه این امکان را می‌دهد تا آن گونه که پوتین گفته به خرید گاز از این کشور ادامه دهند.

بنا به دستور رئیس جمهور روسیه که اواخر ماه مارس صادر شد کشور‌های غیردوست مشتری گاز روسیه باید بهای گاز این کشور را به روبل بپردازند.

گولیاس گفت: ۹ کشور دیگر اروپایی هم از همین مکانیزم پرداخت استفاده می‌کنند، اما از آنجا که ایده یک رهبر خوب اروپایی بودن بدین معناست که رهبران در زمان صحبت در حوزه بین‌الملل یا با مردم خود صداقت نداشته باشند، این ۹ کشور نمی‌گویند که در حال انجام این کار هستند.

گولیاس که مدیر کارکنان نخست وزیری مجارستان است، می‌گوید: کسی نباید شک کند کشور‌هایی که از روسیه مواد اولیه وارد می‌کنند باید دقیقا از همین مکانیزم پرداخت برای ارائه بهای گاز وارداتی از این کشور استفاده کنند. البته مشخص نیست که منظور گولیاس کدام کشور‌های اروپایی بوده است.

روسیه صادرات گاز به لهستان و بلغارستان را قطع کرده، زیرا هر دو این کشور‌ها از پرداخت بهای گاز به روبل خودداری کرده‌اند.

بلومبرگ هم اعلام کرده ۱۰ کشور اروپایی در گازپروم بانک حساب روبلی باز کرده و ۴ کشور در حال پرداخت بهای گاز وارداتی هستند. مجارستان تمام گاز مورد نیاز خود را از روسیه وارد می‌کند و مخالف اعمال تحریم از سوی اتحادیه اروپا علیه گاز روسیه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار