کد خبر:۱۰۰۹۸۳۰
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

احداث پتروشیمی میانکاله باعث از بین رفتن شغل اصلی مردم منطقه می‌شود

دبیر شورای تبیین بسیج دانشجویی مازندران گفت: بیش از ۱۰۰ دامدار در منطقه بهشهر مشغول به دامداری هستند و اگر پتروشیمی احداث شود، شغل اصلی مردم و گردشگری منطقه از بین خواهد رفت.

امیرحسن‌نیا، دبیر شورای تبیین بسیج دانشجویی استان مازندران در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بازدید میدانی از منطقه میانکاله گفت: شغل اصلی مردم بهشهر دامداری و کشاورزی است و تمایلی به احداث پتروشیمی در این منطقه ندارند.

حسن‌نیا ادامه داد: در این بازدید میدانی طی گفتگویی که با مردم منطقه داشتم با مطرح کردن سوالی که اگر پتروشیمی در این منطقه احداث شود اشتغال زایی هم ایجاد می‌شود و آن‌ها در جواب گفتند در بندر امین آباد، کارخانه کشتی سازی و ده‌ها شرکت دیگر در منطقه بهشهر احداث شده و تعداد بسیار کمی از اهالی منطقه در آن کارخانه‌ها مشغول به کار شدند.


دبیر شواری تبیین بسیج دانشجویی استان مازندران بیان کرد: بیش از ۱۰۰ دامدار در این منطقه مشغول به دامداری هستند و اگر این کارخانه احداث شود شغل اصلی مردم و کردشگری منطقه از بین خواهد رفت.

وی افزود: در بازید میدانی از منطقه متوجه شدیم فعلا فعالیت احداث پتروشیمی متوقف شده است به گفته اهالی منطقه گویا این توقف به صورت موقت است تا مراحل قانونی پتروشیمی طی شود.

حسن نیا اظهار داشت: بحث اصلی در این اینجا است که پتروشیمی قرار است با کدام هزینه و نظر کارشناسان احداث شود و هدف احداث این پتروشیمی چیست؟ و آیا قرار است آورده‌ای برای مردم منطقه داشته باشد؟.

دبیر شورای تبیین بسیج دانشجویی استان مازندران ادامه داد: اگر این پتروشیمی خوب است چرا در مناطق دیگری احداث نمی‌شود. براساس بازدید میدانی که از منطقه داشتیم مردم از احداث این پتروشیمی ناراضی هستند.


وی گفت: نظر ما این است که در این رابطه باید جلسه کارشناسی گذاشته شود و تمام ابعاد احداث پتروشیمی مورد بررسی قرار گیرد.


حسن نیا خاطرنشان کرد: استان مازندران قطب کشاوزی شیلات و دامداری است و اگر قرار کارخانه‌ای احداث شود باید براساس نیاز مردم و استان باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار