کد خبر:۱۰۱۰۳۲۵
با حمایت صندوق نوآوری؛

روغن «کلسیم سولفونات فوق قلیایی» برای استفاده در موتور خودرو‌ها تولید شد

یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید روغن کلسیم سولفونات فوق قلیایی به عنوان یک ماده افزودنی به روغن موتور‌های خودرو، در کشور شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آرمین اورنگ، مدیرعامل شرکت دانش بنیان پترو کُنار صنعت در مورد محصول روغن کلسیم سولفونات فوق قلیایی گفت: این محصول به عنوان یکی از مهمترین مواد افزودنی به روغن موتور خودرو‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و وظیفه آن خنثی‌سازی اسید‌های حاصل از احتراق به واسطه گوگردی است که در بنزین قرار دارد که این امر موجب عدم خوردگی در جداره سیلندر موتور می‌شود.


وی افزود: محصول فوق سولفانات فوق بازی چند منظوره بر پایه کلسیم است که به طور کلی به عنوان پاک کننده و ضد خوردگی در فرمولاسیون کلیه روغن موتور‌ها به‌کار می‌رود. کاربرد‌های این افزودنی شامل روغن اتومبیل‌های بنزینی، خودرو‌های دیزلی، روغن‌های دریایی، موتور‌های دیزلی راه آهن و سایر موتور‌های درون سوز است.


اورنگ، تولیدکنندگان روغن موتور را به عنوان مشتریان روغن کلسیم سولفونات فوق قلیایی اعلام کرد و افزود: سالانه در کشور حدود ۱۰ هزار تن از این ماده افزودنی در موتور خودرو‌ها استفاده می‌شود.


وی در مورد مزیت رقابتی این محصول نسبت به نمونه مشابه خارجی نیز بیان کرد: مزیت رقابتی محصول شرکت ما، قیمت تمام شده پایینتر و کیفیت بالا است که با تحقیقات و تولیدات صورت گرفته، موفق به اخذ تایید از بزرگترین تولیدکنندگان روغن موتور کشور شده‌ایم.


مدیرعامل شرکت دانش بنیان پترو کنار صنعت تصریح کرد: ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان روغن موتور در منطقه است و سالانه ۱۲۰ میلیون دلار صرف واردات انواع افزودنی روغن موتور به کشور میشود. بر این اساس سعی داریم در ابتدا بخش قابل توجهی از بازار داخلی را کسب کرده و در ادامه برنامه‌ریزی جهت صادرات این محصول را خواهیم داشت.


اورنگ، حوزه فناوری این شرکت را مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی اعلام کرد و گفت: ما برای تولید محصولات خود از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کردیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار