کد خبر:۱۰۱۱۰۶۵
طی مصاحبه با رسانه روسی؛

خطیب زاده: ناتو بداند که مسیر تقابل پایان خوشی ندارد

سخنگوی وزارت خارجه ایران در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد که تهران در نظر دارد تا دور جدیدی از تلاش‌ها جهت میانجیگری بین مسکو و کی یف را آغاز نماید.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه ایران در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اعلام کرد که روابط ایران و روسیه راهبردی است و اجازه نخواهیم داد که هیچ موضوعی خلل در این روابط ایجاد کند.

وی در ادامه افزود: تهران تمام تلاش خود را برای برقراری صلح میان مسکو و کی یف بکار می‌گیرد. در همین رابطه، ایران در نظر دارد دور جدیدی از تلاش‌ها برای میانجیگری بین روسیه و اوکراین را آغاز کند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران همچنین با اشاره به اقدامات و سیاست‌های ناتو ادامه داد: ریشه اتفاقات حال حاضر، گسترش‌های ناتو و نادیده گرفتن ملاحظات امنیتی و سیاسی کشورهاست. ناتو باید بداند که مسیر تقابل پایان خوشی ندارد.

پیشتر نیز کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه نیز اعلام کرده بود که تعامل تهران با مسکو در حوزه نظامی و دفاعی تنها محدود به خرید تجهیزات نظامی نیست.

وی همچنین در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اعلام کرد ایران منتظر سفر پوتین به تهران است. سفیر ایران در روسیه همچنین گفت که تصمیمات خوبی بین ایران و روسیه در زمینه تولید و توسعه میادین نفت و گاز اتخاذ شده است.

جلالی افزود: ایران نقشه همکاری در حوزه نفت و گاز را تدوین و به روسیه تحویل داده است. وی ادامه داد که شرکت‌های ایرانی و روسی ممکن است کارخانه تولید تجهیزات بخش نفت و گاز با چشم انداز صادراتی ایجاد کنند.

سفیر ایران در روسیه همچنین گفت: ایران می‌تواند کسری در حوزه اقتصاد دانش بنیان در روسیه را که به دلیل تحریم‌های غرب به وجود آمده، جبران کند. با وجود تحریم‌ها برضد مسکو، ایران قصد دارد تجارت با روسیه را افزایش دهد و هر دو کشور در تلاش برای رفع موانع هستند.

وی افزود: ایران قصد دارد واردات غلات از روسیه را افزایش دهد. امکان خرید سالانه بیش از ۲۰ میلیون تن غلات و دانه‌های روغنی وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار