آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۱۵۸۱

مددجویی که با اجرای طرح پرورش دام و طیور برای ۱۸ نفر اشتغال‌زایی کرد

مددجوی کمیته امداد با کارآفرینی در حوزه پرورش دام و طیور، ضمن ایجاد اشتغال برای خود، برای ۱۸ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اردشیر سلطانیان مددجوی کمیته امداد پیش از اجرای طرح پرورش دام و طیور، به صورت محدود در حوزه دامداری فعالیت داشت.

وی می‌گوید: به دلیل اینکه درآمد کار دامپروری کفاف زندگی من و خانواده‌ام را نمی‌داد تصمیم گرفتم کار خود را به صورت علمی توسعه دهم و به همین از آنجا که مددجوی کمیته امداد به این اداره مراجعه کردم و طرح خود را ارائه دادم.

این مددجوی خوش‌فکر می‌افزاید: در نخستین اقدام کمیته امداد برای من دوره آموزشی برگزار کرد تا با پرورش دام و طیور به صورت تخصصی و کارشناسی آشنا شوم. پس از گذراندن دوره مهارت‌آموزی مصمم شدم که این حرفه را پیگیری کنم و به سرانجام برسانم.

سلطانیان معتقد است: پس از اینکه مدرک حرفه‌ای خود را دریافت کردم درخواست دریافت تسهیلات را به کمیته امداد ارائه دادم که پس از تائید کارشناسان و طی مراحل اداری، موفق شدن وام خود را دریافت کنم.

سلطانیان در بخش دیگر صحبت‌های خود ادامه داد: من به همراه خانواده خود برای ۶ نفر به صورت مستقیم و برای ۱۲ نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد کرده‌ام.

این مددجوی کمیته امداد و کارآفرین در توضیح بیشتر درباره کار خود خاطرنشان کرد: کارشناس مربوط کمیته امداد هر سه ماه یک بار برای سرکشی و بررسی روند تثبیت و گسترش کار به ما سرمی‌زند و اگر با مشکلی یا مسئله‌ای روبرو بودیم ما را راهنمایی می‌کند.

وی در تکمیل صحبت‌های خود اضافه کرد: ما در اینجا در کنار گوسفند، مرغ و بوقلمون نیز رشد و پرورش می‌دهیم و از کمیته امداد هم بسیار تشکر می‌کنم که ما را حمایت کردند تا بتوانیم کار خود را گسترش بدهیم.

وی گفت: من به عنوان یک کارآفرین در تمامی شرایط و موقعیت‌ها به سختی کار کردم و هیچ چیز نتوانست جلوی من را بگیرد. از جوانان می‌خواهم در هیچ شرایطی نا امید نشوند و اهداف خود را تا حصول نتیجه پیگیری کنند. امروز مفتخر هستم که چنین طرح به شکوفایی رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار