به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفیگل وزیر علوم و تحقیقات ظهر دوشنبه در آئین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) اظهار داشت: گسترش بسترهای علم آموزی از اهداف نظام جمهوری اسلامی در راستای بالا بردن آگاهی آحاد ملت است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان داشت: نظام اسلامی زمینه تحصیل دختران در دانشگاهها را فراهم آورده تا جایی که در برخی از رشتهها تا ۷۰ درصد از دانشجویان آن رشته دختر هستند.
وی ابراز داشت: دشمنان تمام تلاش خود را برای نادیده گرفتن موفقتهای کشور انجام میدهند، اما کمبودهای بسیاری که در قبل از انقلاب وجود داشته و مقایسه آن با امروز، نشان میدهد که در این عرصه اتفاقات بزرگی رخ داده است.
زلفیگل با اشاره به پیشرفتهای کشور در حوزه آموزش عالی عنوان کرد: قبل از انقلاب ۱۷۰ هزار دانشجو داشتیم که این تعداد امروز به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسیده است و تاکنون نیز ۲۰ میلیون دانش آموخته دانشگاهی در کشور داشتهایم.
سالانه ۲۰ هزار نفر دانشجوی دکتری در کشور داریم
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در آن زمان دوره دکتری در کشور نداشتیم و نخبگان نیز به خارج از کشور اعزام میشدند که بسیاری از آنان نیز به کشور باز نمیگشتند و این در حالی است که امروز سالانه ۲۰ هزار نفر دانشجوی دکتری در کشور داریم.
وی اضافه کرد: اکنون خانمهای ایرانی علاوه بر تحصیل و کسب مدارج بالای علمی در زمینههای مدیریتی نیز حضور پررنگی دارند و این امر از ثمرههای نظام اسلامی است و این ظرفیت و توانمندی در بانوان ایرانی وجود دارد که به مدارج بالای علمی دست یابند و حتی جایزه نوبل دریافت کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست ضمن معارفه مریم بردبار به عنوان سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) از خدمات نسرین صادق زاده رئیس سابق این دانشگاه تقدیر کرد.