هر جنگ جديد با سوريه همراه با جنگ شيميايي خواهد بود
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پرس.تي.وي، ژنرال آوي مزراحي در سخنراني خود در کنفرانس «رزمايشهاي زميني در قرن بيست و يکم» افزود: «سوريه داراي ارتشي کار آزموده است و ما راههاي جنگ پارتيزاني عليه ارتش اين کشور را بررسي کرديم».
اين فرمانده سابق ارتش اسراييل با ابراز خوشبيني نسبت به مذاکرات غير مستقيم بين سوريه و اسراييل تحت سرپرستي ترکيه افزود: «اسراييل خود را براي بدترين سناريوها و نمايشها در مقابله با سوريه آماده کرده است».
مزراحي به نقل از مسوولان نظامي برجسته اسراييلي گفت: «اسراييل در جنگ احتمالي آينده با تهديد موشکي بزرگي روبرو است».
وي درباره وارد آوردن ضربههاي پيشگيرنده گفت: «اگر نيروي هوايي بتواند مانع پيشروي نيروهاي ارتش سوريه به خط مقدم جبهه شود اين موضوع به نيروهاي ارتش اسراييل کمک ميکند».
مزراحي گفت:«ارتش اسراييل از پايان جنگ اخير عليه لبنان در سال 2006 تمرينهاي نظامي خود را آغاز کرده است اما همچنان زمينه براي بهبود توان نظامي آن وجود دارد و همچنين راهي طولاني در پيش داريم تا به يک قدرت نيرومند تبديل شويم، اما وضعيت ارتش اسراييل اکنون قابل قبول است»./انتهاي پيام/