آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۳۰۸۸

کمپین دانشجویی «نه به دخانیات» در دانشگاه شریف برگزار می‌شود

همزمان با هفته ملی مبارزه با دخانیات، کمپین بزرگ دانشجویی «نه به دخانیات» در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.
کمپین دانشجویی «نه به دخانیات» در دانشگاه شریف برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، حمید یعقوبی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد: مراکز مشاوره دو دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری نهاد‌ها و سازمان‌های علمی و آموزشی، کمپین بزرگ دانشجویی «نه به دخانیات» را در هفته ملی مبارزه با دخانیات و طی روز‌های ۴ تا ۱۰ خرداد سال جاری برگزار می‌کنند.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه اظهار کرد: شعار امسال روز جهانی نه به دخانیات، «دخانیات تهدیدی برای محیط زیست ما» تعیین شده است و بر همین اساس تمرکز این کمپین بر آسیب‌های وارده بر محیط زیست از سوی صنعت دخانیات است

وی یادآور شد دخانیات و محیط زیست، دخانیات و دود دست دوم، دخانیات و سلامت جسم و روان و دخانیات؛ دریچه ورود به اعتیاد، چهار محور اصلی این کمپین خواهد بود.

یعقوبی در خصوص نحوه ارسال و قالب‌های مورد پذیرش آثار گفت: دانشجویان می‌توانند آثار خود را در فضای اینستاگرام در ۳ قالب عکس، نوشته و اینفوگرافی منتشر کنند. همچنین دانشجویان اگر هنگام انتشار آثار خود از هشتگ‌های (نه به دخانیات، دخانیات و محیط زیست، مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شریف و مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران) استفاده کنند در مسابقه شرکت داده می‌شوند.

وی در پایان یادآور شد؛ تمامی آثار واصله مورد بررسی داوران قرار می‌گیرد و به ۶ اثر برتر هر یک مبلغ یک میلیون تومان جایزه تعلق می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار