آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۳۲۴۴
فرزادی در گفتگو با دانشجو:

کارخانه تولید پهپاد‌های ابابیل ۲ در تاجیکستان ایجاد شد / عربستان دنبال دور کردن تاجیکستان از ایران است

مدیر رادیو تاجیکی صدای خراسان گفت: کارخانه تولید ابابیل 2 قدرت نظامی تاجیکستان را در منطقه افزایش داده است و استفاده از ظرفیت‌های بند چابهار و قراردادهای ترانزیتی از برنامه‌های سفر رحمان به تهران است.

مختار فرزادی، مدیر رادیو تاجیکی صدای خراسان در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو پیرامون سفر رئیس جمهور تاجیکستان به ایران می‌گوید: در سفر امامعلی رحمان به ایران اوضاع امنیتی منطقه و افغانستان مورد بررسی خواهد گرفت. کارخانه تولید ابابیل 2 که اخیرا در تاجیکستان شروع به کار کرده، از همکاری جدی نظامی بین ایران و تاجیکستان خبر می‌دهد و این امر مرز ایران و قرقیزستان را نیز تقویت کرده است

وی در ادامه افزود: کارخانه تولید ابابیل 2 قدرت نظامی تاجیکستان را در منطقه افزایش داده است و استفاده از ظرفیت‌های بند چابهار و قراردادهای ترانزیتی از برنامه‌های سفر رحمان به تهران است.

مدیر رادیو تاجیکی صدای خراسان در پایان اضافه کرد: کشورهای حاشیه خلیج فارس مثل عربستان با دادن وعده‌های توخالی سعی کردند تا جیکستان را از ایران دور کنند .تاجیکستان به برادری ایران اسلامی پی برده است و قصد دارد تا روابط خود را با ایران گسترش دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار