کد خبر:۱۰۱۳۹۰۰

انتقال ۱۰ هزار گوسفند از جنوب به شمال‌ غرب برای مقابله با کمبود علوفه

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران گفت: ۱۰ هزار میش و گوسفند و دام مولد از استان‌های جنوبی به استان‌های شمال‌غرب کشور به عنوان راهکاری برای کمبود علوفه منتقل می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وقوع خشکسالی در کشور، شرایط برای تأمین علوفه برای دامداران را سخت‌تر کرده است. این موضوع در دام‌های کوچک که بخش اعظمی از علوفه آن‌ها از طریق چَرا تأمین می‌شد، مضاعف شده است. اتحادیه دامداران سراسری تدبیری اندیشیده تا دام‌های کوچک مناطق خشک‌تر استان خوزستان به مناطق خوش آب و هوا در آذربایجان‌های شرقی و غربی منتقل شوند.

جزئیات بیشتری از این اقدام را در گفتگو با مدیرعامل اتحادیه دامداران می‌پردازیم.

مجتبی عالی با بیان اینکه خشکسالی شرایط تأمین علوفه را برای دامداران بسیار سخت کرده است، گفت: با پیش‌بینی خشکسالی از پانزده روز پیش دام‌های مناطق خشک عمدتاً در جنوب کشور را به مناطق خوش آب و هوا در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی منتقل می‌کنیم که از نظر مراتع و علوفه غنی‌تر هستند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران افزود: ۱۰ هزار میش و گوسفند و دام‌های سبک مولد از مناطق جنوبی به مناطق شمال‌غرب کشور منتقل می‌شوند و امیدواریم که این کار از کشتار دام‌های مولد جلوگیری کند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در استان‌های مقصد شرایط علوفه برای دام‌های جدیدالورود مناسب است، گفت: این مناطق علوفه و مراتع مناسب دارد و برای چرای دام مناسب است.

عالی در پاسخ به اینکه آیا استان‌های مقصد با ورود دام‌های جدید از استان‌های جنوبی موافقت کرده‌اند، گفت: با دامداران آن مناطق به توافق رسیدیم تا در این زمینه همکاری کنند.

گفتنی است خشکسالی در یکی دو سال آینده تأمین علوفه را برای دامداران سخت‌تر کرده است. تا قبل از ۲۰ اردیبهشت خوراک دام و طیور با ارز ۴۲۰۰ تومانی تأمین می‌شد، اما پس از حذف ارز دولتی قیمت نهاده‌ها تقریبا پنج برابر شده است. علاوه بر این در دام‌های سبک بخش زیادی از نیاز علوفه از طریق تعلیف دام مراتع تأمین می‌شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار