آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۴۴۹۷

انتشار پوستر فیلم سینمایی «هناس» / قصه ترور شهید داریوش رضایی‌نژاد

در آستانه اکران فیلم سینمایی «هناس» از پوستر رسمی آن رونمایی شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، پوستر فیلم سینمایی «هناس» به کارگردانی حسین دارابی و تهیه کنندگی محمدرضا شفاه که اکران خود را از ۱۸ خرداد ماه در سینما‌های سراسر کشور آغاز خواهد کرد، با طرحی از محمد روح الامین رونمایی شد.

این فیلم سینمایی قصه ترور یک عشق را از زاویه دید شهره پیرانی همسر شهید داریوش رضایی‌نژاد در آخرین روز‌های زندگی او به تصویر می‌کشد.

فیلمنامه «هناس» که در ژانر ملودرام عاشقانه توسط احسان ثقفی و مهدیه عین اللهی به نگارش درآمده، روایت سینمایی از ترور دانشمندان هسته‌ای ایران است.

این فیلم سینمایی که دومین ساخته حسین دارابی پس از فیلم سینمایی «مصلحت» است، برای نخستین بار در چهلمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد.

مریلا زارعی در نقش شهره پیرانی و بهروز شعیبی در نقش داریوش رضایی نژاد ۲ بازیگر اصلی این فیلم سینمایی را تشکیل می‌دهند.

وحید رهبانی، سولماز غنی، امین میری، علیرضا نایینی و کوثر حیدری (هنرپیشه خردسال) با هنرمندی سیاوش طهمورث نیز سایر بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

«هناس» محصول سازمان سینمایی سوره است که پخش آن را موسسه بهمن سبز بر عهده دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار