در زمینه تولید سلاح‌های اتمی پیشرفت چشمگیری داشته‌ایم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۵۵۴۴
وزیر دفاع چین:

در زمینه تولید سلاح‌های اتمی پیشرفت چشمگیری داشته‌ایم

وزیر دفاع چین می‌گوید که این کشور در زمینه توسعه تسلیحات اتمی پیشرفت‌های چشمگیری داشته، اما این تسلیحات صرفا کارکرد دفاعی دارند.
در زمینه تولید سلاح‌های اتمی پیشرفت چشمگیری داشته‌ایم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «وی فینگ» امروز یکشنبه در نشست امنیتی «شانگری لا» در سنگاپور گفت: چین در زمینه توسعه تسلیحات اتمی جدید «پیشرفت چشمگیری» داشته، اما از آن‌ها صرفاً برای دفاع از خود استفاده خواهد کرد و اولین طرفی نخواهد بود که از سلاح اتمی استفاده کند.

وزیر دفاع چین همچنین در پاسخ به سوالی درباره گزارش‌های منتشرشده درخصوص اقدام چین به ساخت بیش از ۱۰۰ سیلوی موشک‌های اتمی جدید افزود: چین همیشه مسیر مناسبی را برای توسعه توانمندی‌های اتمی برای محافظت از کشورمان را انتخاب کرده است.

وی فینگ در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ اوکراین و تحریم‌های همه‌جانبه آمریکا و غرب علیه روسیه اشاره کرد و گفت: درگیری یا جنگ آخرین چیزی است که چین خواهان آن در اوکراین است. اما همزمان ما معتقدیم فشار حداکثری یا تحریم‌ها نمی‌تواند این مسئله و تنش را حل کند و حتی ممکن است درگیری‌ها را افزایش و وضعیت را پیچیده‌تر و بدتر کند.

وزیر دفاع چین گزارش رسانه‌های غربی درباره کمک نظامی و مادی پکن به مسکو را رد کرد و افزود: در رابطه با بحران اوکراین، چین هرگز هیچ‌گونه حمایت و کمک مادی به روسیه نکرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار