کد خبر:۱۰۱۷۳۱۹
رسانه آمریکایی:

دولت بایدن اکثر درخواست مهاجران افغان را رد می‌کند

یک رسانه آمریکایی گزارش داد که دولت این کشور ۹۰ درصد از درخواست مهاجران افغانستانی برای ویزای بشردوستانه را رد می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک رسانه آمریکایی به وضعیت اعطای پناهندگی به مهاجران افغانستان پرداخته و گفته است که دولت بایدن اکثر درخواست مهاجران را رد می‌کند.

cbsnews در گزارشی نوشت: آمریکا پس از تسلط طالبان بر افغانستان بیش از ۱۲۴ نفر از شهروندان خارجی و همکاران افغان را که در طول ۲۰ سال جنگ در این کشور با نظامیان آمریکایی همکاری کرده بودند را در بحبوحه فرودگاه کابل از این کشور خارج کرده است.

به نوشته این رسانه، اما به دلیل بحران پیش آمده در فرودگاه کابل بسیاری از شهروندان افغانستان که صلاحیت خروج داشتند قادر به ترک کشور خود نبوده و در حال حاضر در این کشور اقامت دارند و بسیاری از این افراد درخواست پناهندگی به آمریکا برای صدور ویزای بشردوستانه دادند.

سی بی سی نیوز نوشت: پس از خروج نیرو‌های آمریکایی تاکنون ۴۶ هزار نفر برای ویزای بشردوستانه و مهاجرت به آمریکا درخواست دادندو دولت آمریکا نیز ۹۰ درصد از این درخواست‌ها را رد کرده است.

براساس این گزارش از ۵ هزار درخواست شهروندان افغان که از سوی مقامات آمریکا مورد بررسی قرار گرفته، تنها به ۲۹۷ درخواست مورد قبول واقع شده و ۴,۲۴۶ درخواست که بالغ بر ۹۰ درصد است از سوی این دولت بایدن رد شده است.

سی بی سی نیوز افزود: براساس استاندارد‌های تعیین شده از سوی آمریکا این احتمال وجود دارد که مابقی درخواست‌های شهروندان افغانستان نیز مورد پذیرش قرار نگیرد.

از دهه ۱۹۵۰، ایالات متحده از اختیار اعطای ویزای بشردوستانه در طول بحران‌های متعدد برای اسکان سریع گروه‌هایی از پناهندگان، از جمله مجارستان‌هایی که از سرکوب شوروی فرار می‌کنند، کوبایی‌هایی از دست کمونیستم و ویتنامی‌هایی برای انتقال سریع به آمریکا استفاده کرده است.

اما دولت آمریکا هنگام رسیدگی به درخواست‌های مهاجران افغان که تابستان گذشته توسط ایالات متحده تخلیه نشده‌اند، بر قوانین محدودتر تکیه کرده که این موضوع باعث شده است که مدافعان پناهندگان اتهاماتی را مبنی بر رفتار‌های متفاوت و تبعیض مطرح کنند.

وزارت امنیت داخلی آمریکا در واکنش به این انتقاد‌ها گفته است اعطای ویزای بشردوستانه نباید جایگزین سیستم مهاجرت این کشور شود و درخواست کنندگان باید از طریق سیستم اعطای مهاجرت در این زمینه اقدام کنند و مهاجران افغان برای استفاده از این سیستم باید به خاک آمریکا وارد شوند.

همچنین یکی دیگر از دلایلی که دولت بایدن برای عدم بررسی ویزای مهاجران افغان عنوان کرده محدودیت در صدور ویزای بشردوستانه عنوان کرده و گفته است که به طور عادی سالیانه تنها ۲ هزار از این نوع ویزا صادر می‌شود و این یکی از عوامل رد درخواست پناهندگی بوده است.

از سوی دیگر دولت امریکا گفته است که ۷۰ درصد از درخواست کنندگان افغان ویزای بشردوستانه در افغانستان ساکن بوده و در حال حاضر امکان مصاحبه با این افراد از سوی مقامات وجود ندارد و به همین دلیل مهاجران نیاز است به کشور ثالثی که در آن آمریکا سفارت دارد مسافرت کرده و درخواست خود را ثبت کنند.

پیش از این نیز نیویورک پست در گزارشی نوشت که در حال حاضر ۴۳ هزار نفر از همکاران افغانستانی نیرو‌های آمریکایی که موفق نشدند خود را به فرودگاه کابل برساندند در افغانستان در انتظار صدور ویزا بوده، اما به دلیل روند اداری پیچیده امید خود را از دست داده‌اند.

این رسانه آمریکایی مدعی شد که سیستم اداری آمریکا برای بررسی روند پناهندگی این افراد بسیار ناکارآمد است. این افراد ابتدا باید به یک کشور ثالث مسافرت کرده و به یکی از کنسول‌گر‌های این کشور درخواست خود را ارائه دهند و برای بررسی نیز باید مبلغ ۵۷۵ دلار پرداخت کنند که این روند بسیار کند و پر از ابهام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار