به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدمحسن دوباشی مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقهای در نشست خبری اولین گردهمایی فعالان نوآوری که امروز چهارشنبه هشتم تیر ماه سال جاری برگزار شد، اظهار کرد: نیازمند یک روح خلاقانه و جدید در روح فعالیتهای اجتماعی و تغییر نوع نگرش به آسیبها و معضلات اجتماعی هستیم.
وی اضافه کرد: نخستین گردهمایی فعالان نوآوری اجتماعی قصد دارد محیطی برای گردهمایی فعالان نوآوری اجتماعی از نقاط مختلف کشور ایجاد کند.
مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقهای خاطرنشان کرد: فعالانی که در موضوعات متنوع و به صورت مستقل و مردمی و یا در بستر نهادها و سازمانهای حاکمیتی و یا دانشگاهی در زمینه نوآوری اجتماعی مشغول به کنشگری هستند.
دوباشی در ادامه یادآور شد: نوپیا در اولین سال اجرای خود، بیشترین تمرکز را بر رونمایی از مفهوم نوآوری اجتماعی دارد تا جامعه ایرانی پس از ده سال از ورود این مفهوم به فضای فکری و دانشگاهی، بیشتر با این پدیده و کارکردها و امکانات آن آشنا شود.
دوباشی در ادامه یادآور شد: اهمیت حوزه نوآوری اجتماعی به هم افزایی بین این دو جریانِ فعالان حوزه فناوری و فعالان حوزه اجتماعی در کنار یکدیگر است.
مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقهای همچنین اضافه کرد: نوآوری اجتماعی میتواند فرصت جدیدی را برای رویارویی با مسائل و معضلات به وجود بیاورد و تا امروز در حوزه اجتماعی بیشتر با نگاه آسیب محور نگاه میشود و نوپیا در صدد است که در مواجهه با آسیبهای اجتماعی به صورت آسیب محور نگاه نکنیم تا از هر گونه روزمرگی و تکرار جلوگیری کنيم.
دوباشی تاکید کرد: نوآوری اجتماعی پاسخ نوآورانه برای حل مساله است که هم ناظر به حل مساله و هم ناظر به نوآوری و هم ناظر به فناوری است و یک دید چند بعدی و چند جانبه بسیار مفیدتر از دیدی تک بعدی و تک محوری است.
وی برگزاری رویداد نوپیا را فرصتی برای ایجاد ظرفیتهای جدید و نوآورانه در حوزه اجتماعی کشور برشمرد و گفت: رویکرد امیدآفرینی، رو به جلو و رو به آینده، نویدبخش روایتی از فعالیت اجتماعی کشور را رقم میزند و رویداد نوپیا شروع این جریان خواهد بود.