
کد خبر:۱۰۱۸۶۹۴
خودروسازی کاماز روسیه هم تحریم شد
وزارت خزانه داری آمریکا شب گذشته اعلام کرد که شرکت خودروسازی کاماز را به همراه شرکتهای تابعه مورد تحریم قرار داده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از تاس، وزارت خزانهداری آمریکا شب گذشته اعلام کرد که شرکت خودروسازی کاماز روسیه را به همراه شرکتهای وابسته به آن تحریم کرده است.
این وزارت خانه در بیانیه خود آورده است که سرگی کوگوگین، مدیر عمل کاماز، نیز در فهرست تحریمها قرار گرفته است.
بر اساس سند منتشر شده، فرودگاه بیگیشوو، شرکت لیزینگ کاماز، توتائف موتور، و دیگر شرکتهای مرتبط با کاماز از سوی دولت آمریکا تحریم شده اند.
در قالب تحریمهای اعمال شده شرکتهای هواپیماسازی توپولوف، هواپیماسازی ایرکوت، و مرکز تست پرواز چکالوف نیز از سوی کاخ سفید تحریم شدهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.