آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۹۴۴۸

سازمان اوج با بودجه آثار آپارتمانی سریال تاریخی می‌سازد

سازمان اوج بعد از سریال در حال پخش «مستوران» تولید سریال‌های تاریخی دیگری را هم در برنامه دارد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مهرداد معظمی مدیر روابط عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج از ساخت سریال‌های جدید توسط این سازمان خبر داد.

وی در این خصوص نوشت: «ساخت سریال مستوران برای سازمان اوج، در حکم آغاز یک راه میانبر است. علامتی است از قدم گذاشتن در وادی صنعتی شدن سریال‌سازی در ایران. ساخت سریال تاریخی با بودجه‌ای برابر با سریال‌های روز و آپارتمانی. از این کارخانه که قصه‌محوری، تنوع ژانر و توجه به محتوای ایرانی و اسلامی را در دستور کار دارد، به زودی شاهد نمایش سریال‌های باکیفیت دیگری خواهیم بود.

با قصه‌هایی شبیه «اسفندیار» از دل شاهنامه، اساطیری، چون «آرش» و مرور تاریخ پرافتخار ایران، از «آل‌بویه» تا «عصر صفوی». سریال‌ها و آثاری که توانایی تسخیر بازار کشور‌های منطقه را داشته باشند. جهت اطلاع مخاطبان گرانقدر و اهل‌نظر، فصل اول سریالِ مستوران با اقتباس و تکیه بر ادبیات کهن و پندآموز ایرانی و ظرف کمتر از دو سال، نگارش و تولید و روانه آنتن شده است. فصل دوم مستوران نیز که بر روی ریل تولید قرار گرفته است، در کمتر از هشت ماه به آنتن نوروز 1402 و ماه مبارک رمضان خواهد رسید ان‌شاءالله. این؛ یعنی خداحافظی با فرآیند ساخت ده ساله سریال‌های تاریخی و صرف بودجه‌های عظیم و درک نیاز مخاطبان تشنه داخلی و خارجی.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار