کد خبر:۱۰۲۲۵۱۸

رد ادعای کاهش تولید مسکن در پایتخت توسط قاسمی/ ۱.۴ میلیون واحد نهضت ملی در دست ساخت

وزیر راه و شهرسازی گفت: ساخت یک میلیون و ۳۸۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن را شروع کرده‌ایم و در چند ماه آینده این رقم به ۲ میلیون واحد می‌رسد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رستم قاسمی با اشاره به انتشار آماری غیرواقعی و غیرمستند درباره تولید مسکن در بهار امسال در پایتخت، اظهار داشت: مرجع صدور آمار پروانه ساخت شهرداری تهران است، طبق آماری که ما از شهرداری تهران اخذ کردیم، در اوج صدور پروانه ساخت در پایتخت از سال‌های ۹۰ تا ۹۳ تعداد ۶۰ هزار تا ۷۰ هزار پروانه صادر شده است که تعداد زیادی از این خانه‌ها هم ساخته نشده است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: با استناد به همین آمار در سال ۹۶ تعداد ۱۴ هزار و ۳۰۰ پروانه ساخت، در سال ۹۷ تعداد ۱۸ هزار پروانه ساخت و در سال ۹۸ تعداد ۱۹ هزار پروانه ساخت صادر شده است.


 صدور پروانه ساخت در تهران در بهار امسال ۱۰ برابر سنوات گذشته


قاسمی اضافه کرد: در چهار ماه گذشته در پایتخت ۴۸ هزار پروانه ساخت صادر شده است که ۱۰ برابر سنوات گذشته بوده است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: ۱۸۰ هزار واحد مسکونی هم با شهرداری تهران قرارداد داریم که در قالب بافت فرسوده در حال ساخت است.

وی اظهار داشت: رسانه‌ها باید دقت کنند و آمار ناامیدکننده و غیرواقعی به مردم ندهند و مردم هم مراقب باشند به آمار‌های غیررسمی توجه نکنند و فقط از آمار‌های رسمی استفاده کنند.

به گزارش فارس، اخیراً یک نمودار با عنوان میانگین ماهانه ساخت مسکن در تهران توسط یک رسانه منتشر و در این نمودار ادعا شد که تولید مسکن در بهار امسال به پایین‌ترین میزان ۱۸ سال گذشته سقوط کرده است که این آمار امروز از سوی وزیر راه و شهرسازی رد شد.


 ۳۳۴ هزار واحد خودمالکی در چهار ماهه امسال در دست ساخت قرار گرفت


وی گفت: وزارت راه و شهرسازی در کل کشور در چهار ماهه امسال ۳۳۴ هزار واحد خودمالکی را شروع کرد، در خودمالکی‌ها زمین و پروانه ساخت از مالک است و وزارت راه تسهیلات می‌دهد؛ ما برای این واحد‌ها ۴۵۰ میلیون تومان وام از بانک تقاضا کرده‌ایم.


 یک میلیون و ۳۸۵ هزار واحد در دست ساخت


وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: طبق تعهد دولت ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد شهری و ۸۰۰ هزار واحد روستایی خواهیم ساخت، امروز در کل کشور یک میلیون و ۳۸۵ هزار واحد در مراحل مختلف فونداسیون تا نازک‌کاری قرار دارد.

قاسمی گفت: البته طرح‌های مسکن مهر و اقدام ملی مسکن هم دنبال می‌کنیم، در طرح اقدام ملی مسکن دولت قبل در دو سال ۷۰ هزار واحد با پیشرفت فونداسیون به بالا وجود داشت که دراختیار ما قرار گرفت که طبق گزارش دیوان محاسبات ۸.۸ درصد پیشرفت داشت، البته ما در اینجا از خدمات وزیر سابق راه و شهرسازی جناب آقای محمد اسلامی قدردانی می‌کنیم.

وی گفت: این واحد‌های اقدام ملی مسکن باید نهضت ملی مسکن می‌شد که از وام نهضت ملی استفاده کنند.


 بازگشایی ثبت‌نام نهضت ملی مسکن در چند شهر


وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: در حال حاضر در تعدادی از استان‌ها که زمین داریم و متقاضی کمتر است سامانه ثبت‌نام نهضت ملی مسکن باز شده است.

وی با بیان اینکه مسکن در کشور یک ساله ساخته نمی‌شود بلکه یک‌ونیم ساله و دوساله است، گفت: ما ساخت یک‌میلیون و ۳۸۵ هزار واحد مسکن را شروع کرده‌ایم و در چند ماه آینده به ۲ میلیون واحد می‌رسانیم.

وی گفت: ما به این چهار میلیون واحد تعهد دولت هم اکتفا نمی‌کنیم و قطعا اگر نیاز باشد تولید خواهیم کرد.


 ۲۰۰ هزار واحد روستایی در دست ساخت/ ساخت ۳۰۰ هزار واحد هفته آینده شروع می‌شود


وزیر راه و شهرسازی درباره واحد‌های مسکن روستایی گفت: در قالب نهضت ملی مسکن ۸۰۰ هزار واحد روستایی ساخته خواهد شد که عملیات ۲۰۰ هزار واحد آغاز شده است و ۳۰۰ هزار واحد هم از هفته آینده شروع می‌شود.

قاسمی تأکید کرد: تا پایان این دولت ۴ میلیون واحد مسکن تحویل مردم خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار