آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۲۰۴

عقبگرد تل‌آویو در «کاریش» در پی هشدار حزب‌الله

تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، مقامات این رژیم تصمیم گرفته‌اند عملیات استخراج گاز از میدان «کاریش» را که بخشی از آن در منطقه مورد منازعه قرار دارد به بعد از ماه سپتامبر به تأخیر بیندازند.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، برآورد‌های صهیونیستی حاکی از آن است که امکان حصول توافق در پرونده ترسیم مرز‌های دریایی میان لبنان و فلسطین اشغالی تا ماه آینده میلادی (سپتامبر) ممکن است؛ این مطلب را روزنامه «هاآرتص» به نقل از منابع آگاه به مذاکرات غیرمستقیم میان دو طرف با میانجی‌گری «آموس هوچشتاین» اعلام کرد.

در همین ارتباط، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم گزارش کرد، مقامات رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته‌اند عملیات استخراج گاز از میدان «کاریش» را که بخشی از آن در منطقه مورد منازعه قرار دارد به بعد از ماه سپتامبر به تأخیر بیندازند. پیش‌تر مقامات صهیونیست اعلام کرده بودند در سپتامبر عملیات استخراج را آغاز خواهند کرد.

در ادامه این گزارش آمده، در کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی، تحولات در خصوص مذاکرات دریایی با لبنان مورد بررسی قرار گرفت و مقامات امنیتی ارشد این رژیم تأکید کردند در صورت عدم حصول توافق با لبنان در این خصوص، ممکن است تنش امنیتی چند روزه در مرز‌های شمالی (مرز لبنان و فلسطین اشغالی) رخ دهد.

بر اساس گزارش مذکور، در این جلسه هشدار‌های حزب‌الله در خصوص استخراج از کاریش نیز مورد بررسی قرار گرفت و تأکید شد، اگر نتیجه مذاکرات غیرمستقیم، عدم حصول توافق باشد و تل‌آویو استخراج گاز از کاریش را آغاز کند در صورتی که لبنان حق استخراج نداشته باشد، به وجود آمدن وضعیت انفجار، بالا خواهد بود.

«سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان در آخرین سخنانی خود و در سومین شب از ماه محرم الحرام تاکید کرد: ما نه طرف مذاکرات با رژیم صهیونیستی در رابطه با ترسیم خطوط دریایی هستیم و نه هیچ کسی را مکلف کردیم که به نیابت از ما مذاکره کند.

دبیرکل حزب الله با بیان اینکه مذاکرات تعیین مرز‌های دریایی نحوه اقدام و عمل ما را در آینده مشخص خواهد کرد، خاطرنشان کرده بود که «برخورد و رفتار مقاومت با رژیم صهیونیستی در آینده، به نتایج مذاکرات غیر مستقیم بیروت و تل‌آویو دارد».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار