به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پنجشنبه ۱۳ مرداد، وحید خاوهای مدیر عامل بنیاد علوی ضمن بازدید از بخشهای مختلف رویداد ملی همه باهم گفت:بنیاد علوی مسئولیت اقدامات محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان را بر عهده دارد و ماموریتی که ما دنبال میکنیم عمدتا متمرکز بر اجرای الگوهای آبادانی، پیشرفت منطقهای و توانمند سازی تهی دستان است که به طور خاص در دهه ۹۰ در بنیاد این کار پیگیری شده و تا به امروز ادامه دارد.
خاوهای تاکید کرد اقداماتی که ما انجام میدهیم تماما در مناطق محروم است و به صورت متمرکز در ۴۰ منطقه محروم حضور داریم.
اقدامات مختلفی در حوزه عمرانی، فرهنگی و اموزشی، بحث اشتغال و کارآفرینی، کمک به افزایش درآمد خانوادهها و همینطور موضوعات مربوط به سلامت و بهداشت انجام میدهیم که اثراتش در نقاطی که این طرحها اجرا شده کاملا ملموس است.
مدیر عامل بنیاد علوی بیان کرد در تک تک استانها حداقل یک منطقه هدف داریم که عزیزان ما و گروههای جهادی طی همکاری که باهم تعریف کردیم با کمک خوده مردم مشغول هستند و این تعاون و مشارکتی که بین خود مردم ایجاد میشود کارها را جلو میبرد.
وی ادامه داد از آنجایی که مسئله محرومیت از مسائل اجتماعی در کشور پیچیده است وباید دقت شود.
موضوع توانمند سازی یک مسئله فوری نیست و باید متکی بر یادگیری، آموزش، و تعامل مردم با یکدیگر پیش رود و طبیعتا برای اینکه اتفاق خوبی رقم بخورد باید صبر و حوصله داشته باشیم. یادگیری خیلی اهمیت دارد و باید از تجارب گذشته درس بگیریم تا به سمت بهتری حرکت کنیم.
خاوهای تصریح کرد مهمترین مسئلهای که نمایشگاه دارد این است که اطلاعات مربوط به حوزه روستاها یا حوزه محرومین جمع آوری شده است.
مسئلهای که داریم این است بعضا اطلاعات درستی از موضوعات مربوط به محرومین وجود ندارد و باعث میشود ما در بخشی از تصمیمی گیریها یا هم افزاییهایی که بین بخشهای مختف دولتی و حاکمیتی و حتی با مردم شکل میگیرد اولویتهای اول را لحاظ نکنیم یا سراغ موضوعاتی برویم که ممکن است کارهای خوبی باشد، اما از اولویت کافی برخوردار نیستند.
مدیر عامل بنیاد علوی گفت: اطلاعاتی که در نمایشگاه وجود دارد حتما میتواند به همهی دستگاهها برای جهت گیری بهتر و تعامل بایکدیگر یاری کند و بتوانند از تجربیات همدیگر استفاده کنند و کارهای مشترکی را بین خودشان تعریف کرده و در ادامه همکاری با مردم رویکردهای بهتری را در ادامه اتخاذ کنند.