کد خبر:۱۰۲۶۲۳۶
در دو سطح مقدماتی و پیشرفته؛

«مدرسه تابستانه» دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار می‌شود

ششمین دوره «مدرسه تابستانه» با رویکرد تحقیقاتی و پژوهشی از پنجم تا چهاردهم شهریور به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، ششمین دوره «مدرسه تابستانه» با رویکرد تحقیقاتی و پژوهشی از پنجم تا چهاردهم شهریور به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود برگزار می‌شود.

 

عرفان کاظمی، مسئول سطح پیشرفته مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: هدف از برگزاری مدرسه تابستانه این است که دانشجویان بتوانند با نحوه مقاله نویسی و پروپوزال نویسی به طور کامل آشنا شوند و همچنین با کمک منتور‌ها و اساتید طرح هایشان ثبت و چاپ شود.

کاظمی با اشاره به برپایی مدرسه تابستانه امسال در دو سطح مقدماتی (پروپوزال نویسی) و پیشرفته (مقاله نویسی)، یادآور شد: دانشجویانی که در هر سطح از مدرسه شرکت می‌کنند به دو گروه تقسیم می‌شوند. گروه اول دانشجویانی که تمایل دارند به صورت تئوری در مدرسه حضور یابند و گروه دوم آن دسته از دانشجویانی که دوست دارند در فعالیت‌های عملی شرکت کنند.

مسئول سطح پیشرفته مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: بیشتر دانشجویان دوست دارند که در کنار بخش تئوری دانش خودشان را به طور عملی هم آزمایش کنند، ولی با توجه به محدودیت‌ها ظرفیت بخش عملی کمتر خواهد بود و دانشجویانی می‌توانند در این بخش شرکت کنند که زودتر ثبت نام کرده باشند و همچنین در آزمون ورودی نمره قابل قبولی را کسب کنند.

وی درباره نحوه برگزاری آزمون اینگونه بیان کرد: لینک آزمون‌های هر دو سطح مقدماتی و پیشرفته در کانال کمیته تحقیقات قرار گرفته است. آزمون سطح مقدماتی شامل سوالاتی ابتدایی در مورد مراحل تحقیق و پژوهش و آزمونی که در سطح پیشرفته برگزار می‌شود شامل ۳۰ سوال زبان انگلیسی است و همچنین یک سوال تشریحی دارد که دانشجویان باید هدف از شرکت در مدرسه تابستانه را در قالب یک پاراگراف به زبان انگلیسی توضیح دهند.

کاظمی درخصوص شیوه برگزاری دوره‌ها نیز گفت: در بخش عملی سطح مقدماتی شرکت‌کنندگان در قالب دو گروه سه نفره و با راهنمایی و همراهی منتور‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و در نهایت از این بین یک پروپوزال انتخاب و تصویب می‌شود.

وی ادامه داد: در سطح پیشرفته دانشجویان در قالب گروه‌های دو نفره به رقابت می‌پردازند. در این سطح هم منتور‌ها هر دو گروه را تا پایان مدرسه تابستانه راهنمایی می‌کنند و در نهایت یک درفت (پیش نویس مقاله) به عنوان درفت برتر انتخاب و اسامی آن‌ها به همراه منتور گروه در مقاله نوشته می‌شود.

مسئول سطح پیشرفته مدرسه تابستانه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با تأکید بر اهمیت بخش عملی مدرسه تابستانه بیان کرد: هر چند اجازه استفاده از کامپیوتر‌های سالن آموزش‌های مجازی دانشگاه به شرکت کنندگان داده می‌شود، اما به دلیل اینکه تعداد آن‌ها محدود است، توصیه می‌شود دانشجویان لپتاپ به همراه داشته باشند.

کاظمی اضافه کرد: البته با توجه به شرایط همه‌گیری کرونا ممکن است مدرسه تابستانه امسال همانند سال گذشته به صورت مجازی برگزار شود؛ هرچند ما مشتاقیم که به صورت حضوری در کنار دانشجویان باشیم.

وی یادآور شد: در این مدرسه تابستانه سعی کردیم اشتباهاتی که درسال گذشته وجود داشت را تکرار نکنیم و سعی شد عناوین با دقت بیشتری انتخاب شود تا همه طرح‌ها به نتیجه برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار