به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عزتی، مسئول امور بانوان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در جمع دانشجویان دختر شرکت کننده در دوره اسلام ناب که در اردوگاه سیدالشهدا (ع) آبعلی در حال برگزاری است، گفت: باید کوشش کنیم تا هویت زن ایرانی در دنیا فراگیر شود. هویت اسلامی این است که زنان در عین حفظ زنانگی خود باید در میدان ارزشهای معنوی، مسائل اجتماعی_سیاسی و ایجاد عدل و آرامش در محیط خانواده حضور داشته باشند و عظمت و علو مقام زنان در این راه است.
وی از مادران شهدا به عنوان نخبگان فکری و انسانهای برجسته نام برد و افزود: مادران شهدا صفات برجسته خود را بدون ادعا با شخصیت و هویت شان به همه نشان داده اند. با این اوصاف زن اسلامی زنی است که راه را درست تشخیص میدهد و در این راه فداکاری میکند.
عزتی با بیان اینکه ما امروز به مرحله برداشت محصولات انقلاب رسیدیم، تصریح کرد: علیرغم همه تلاشهای دشمن و منافقین و از همه مهمتر تلاش شیطان و نفس اماره، هنوز نسل پیروز و سربلند موفق و فرهیخته در بین دختران امامین انقلاب وجود دارند. دیدن شما دانشجویان من را به یاد دوران ۱۸ سالگی ام میاندازد که در طرحهای دانشجویی و اردوهای این چنینی شرکت میکردم و آنچه اکنون دارم حاصل صبر و تلاش آن زمان هاست. به هر روی آن زمان اساتید لحظه به لحظه برای رشد و ترقی ما در تلاش و تکاپو بودند و امروز نتیجه برانگیختگی درونی آنها به میوه و بار نشسته است.
وی اضافه کرد: آنقدر عناصر ناب کم شده است که من وقتی به گنجی مانند بچههای دوره اسلام ناب میرسیم ذوق میکنم.
عزتی با تاکید بر اینکه در سبک زندگی باید دگردیسی اتفاق بیفتد، افزود: رهبر معظم انقلاب از سبک زندگی به عنوان نرم افزار تمدن اسلامی نام برده اند. سخت افزار سبک زندگی نیز علم، اقتصاد، صنعت، معدن و ساختار است. در گام دوم انقلاب نرم افزار، سبک زندگی است و خیلی مهمتر از سخت افزار است. غرب سخت افزارش خیلی جلوتر از ما تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه به باورها، عقاید، سلایق، تصمیمها و ارتباطات سبک میگوییم مانند سبک بسیجی، هئیتی، و دفاع مقدسی، اضافه کرد: سبک زندگی ایرانی_اسلامی با رویکرد تمدنی یکی از عناصر مهم سبک زندگی است که سازنده آن، مخاطب و محتوای آن، ما زنان هستیم؛ مثلا اگر زنان تصمیم بگیرند عفاف و حجاب را رعایت کنند درصد فساد در جامعه کم میشود.
عزتی افزود: اگر قرار است که ما به به عنوان یک کنشگر، مادر، همسر خوب، خواهر، ایفاگر نقشهای اجتماعی و ساحتهای اجتماعی مزیت دار عفیفانه عمل کنیم حتما نیاز داریم تا با سبک زندگی خاصی آشنا شویم.
وی با بیان اینکه ما زنان میتوانیم به مدل الگوی سوم مد نظر رهبر معظم انقلاب برسیم، و قبل از ما نیز کسانی بودند که این کار را تسهیل کردند، گفت: ما باید مدل اصلی را بانوان معصوم و مدل میانی را کسانی قرار دهیم که روی تپهها قرار گرفتند و خودشان رشد کردند و دورههای مختلف را گذراند.
عزتی با اشاره به اینکه خدا یک نقش حیاتی برای ما قرار داده و آن ژنوم هسته ایجاد، رشد و تربیت نسل طیب بشر است؛ پس باید برای این مسولیت بدن و ذهنمان آماده باشد، تصریح کرد: خدای متعال در زن قوای بسیاری قرار داده است؛ مثلا خانهای را که در آن دختری بدنیا بیاید هر روز ۱۲ در برکت به روی آن خانواده باز میشود و برای پدر و مادری که برای تربیت این دختر تلاش میکنند به ازای یک روز یک سال صواب مینویسند.
وی با بیان اینکه خداوند چهار سرمایه کلامی، عاطفی، معنوی و سرمایه حیا را به زنان اعطا فرموده، گفت: خداوند حیا، ایمان و عقل را در کنار هم قرار داده است. با این اوصاف اگر حیا را ۱۰ جز در نظر بگیرم ۹ جز متعلق به بانوان است. با چهار سرمایهای که خداوند به زنان اعطاء کرده آنها نقش مهرورزی، مادری و تربیتی خود را ایفاء میکنند.
عزتی با تاکید بر اینکه سه ساحت فردی، اجتماعی و خانوادگی باید کامل شود تا ما به کمال برسیم، افزود: بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، فقه تخصصی بانوان و برخی دیگر از حوزه ها، حوزههای مزیت داری هستند که حضور زنان در آنها واجب است. مسئلهای که وجود دارد این است که در دوران بارداری کارهای زنان نباید حذف شوند بلکه باید کمتر شوند. ما میخواهیم موثر واقع بشویم؛ از این رو با ازدواج نباید کارمان را تعطیل کنیم ما باید در جامعه تأثیرگذار باشیم.
وی تصریح کرد: برای اینکه ما در نقشها دچار تزاحم نشویم باید از خلاقیت خودمان استفاده کنیم. پس ما میتوانیم با انعطاف، خلاقیت، استعداد ها، سلامتی، کسب تجربه و کمک از دیگران شاما افراد هم سن و هم صنف خود در جامعه موثر باشیم.
عزتی بیان کرد: اگر تن سالمی نداشته باشیم، از نظر شناختی و تعقلی، تفکری، هیجانی، معنوی و رفتاری سالم نخواهیم بود. سلامت جسم زنان مسئله خیلی مهم است.
وی با بیان اینکه هرکس که در هر موقعیتی کار درستی انجام میدهد ما باید او را الگو قرار بدهیم و از طرفی مهارت صبوری و تاب آوری، خودباوری و مدیریت زمان را یاد بگیریم، اضافه کرد: دنیا، دنیای لذت نیست. دنیای رنج است توأم با لذت با این اوصاف ما باید واقعگرا باشیم.
عزتی از فضای مجازی به عنوان یک فضای فانتزی و کاریکاتوری نام برد و افزود: ما باید پروتکلهای ارتباط با نامحرم را رعایت کنیم، خداوند قوه فرقان میدهد. باید مراقب باشیم تشکیلات چراگاه نفس نباشد.