آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۷۵۳۸
معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی وزارت بهداشت:

اساتید در گروه‌های بورد، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری علمی کشور در حوزه آموزش، بهداشت و درمان کشور هستند

معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: آزمون بورد‌های تخصصی و فوق تخصصی یکی از آزمون‌های مهم وزارت بهداشت بوده و تقریباً اخرین مدرک اعطایی در رشته‌های پزشکی است و پذیرفته‌شدگان در صورت اخذ سایر شرایط می‌توانند به‌عنوان عضو هیئت علمی در کنار ارائه خدمات درمانی، فعالیت‌های آموزشی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هم داشته باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل باقری فرد؛ معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در آئین افتتاحیه شصت و نهمین آزمون دانشنامه تخصصی وسی و ششمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی کشور تاکید کرد ادغام اموزش در نظام سلامت از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی و تاکیدات مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلی ابلاغی سلامت میباشد وکیفیت اموزش پزشکی کشور مرهون فعالیت و تلاش‌های علمی اساتید و اعضای هیات علمی در این حوزه در دانشگاههاست.

باقری فرد با اشاره به برگزاری سالیانه آزمون بورد، بیان کرد: از ظرفیت اعضای بورد برای برگزاری آزمون‌ها استفاده‌
می‌شود و در طی ده روز از تاریخ ۲۶ مردادماه؛ سوالات آزمون طرح، بررسی و نهایی می‌شود و بعد این مدت آزمون به صورت متمرکز و تحت نظارت وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار کرد: گروه‌های بورد تخصصی و فوق تخصصی، بالاترین مرجع تصمیم گیری در خصوص کمیت و کیفیت رشته‌های پزشکی هستند که باید از این ظرفیت بهینه در تمامی زمینه‌های حوزه پزشکی و نظام سلامت بهره‌مند شد.

باقری فرد در بخشی دیگر از بیانات خود، گفت: یکی از مطالبات اصلی مقام عالی وزارت در این دوره، بحث ارتقاء کمی و کیفی آموزش است و اولین ماموریت ما در معاونت آموزشی هم احیا، تجمیع و تقویت بورد‌های تخصصی بوده و هست.

وی افزود: نزدیک به ۳ هزار نفر از افراد برجسته و نخبه در گروه‌های مختلف بورد حضور دارند که باید از نظرات سازنده اعضای بورد در تمام سیاست‌های حوزه پزشکی و سلامت استفاده شود و با مشارکت جمعی بتوانیم سطح کیفی آموزش و بهداشت و درمان را ارتقاء دهیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص ایجاد اولین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند خاطر نشان کرد: این دانشگاه، سیاست گذار آموزش‌های هوشمند برای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است که با استفاده از تکنولوژی‌های نوین در آموزش پزشکی و در راستای گسترش کاربرد‌های هوش مصنوعی در پزشکی فعالیت دارد.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در مورد تکمیل ظرفیت پذیرش رشته‌های دستیاری تصریح کرد: بعد از اعلام لیست پذیرفته شدگان مرحله اول، وزارت بهداشت تا میزان ۵۰۰ ظرفیت جدید را در مرحله تکمیل و بر اساس نتیجه ازمون دستیاری و رعایت اصل بومی گزینی، پذیرش می‌کند که این فرایند تا شروع سال تحصیلی جدید مشخص می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار