کد خبر:۱۰۲۸۷۶۰
مدیرکل دفتر امور استان‌های وزارت کار:

نقاط قوت و ضعف فرآیندهای استانی باز بینی می‌شود

مدیرکل دفتر امور استان‌های وزارت تعاون، کار رفاه اجتماعی گفت: با اجرای طرح «تبیین، روایت جهاد – رقابت خدمت»، برنامه‌ریزی شد تا با حضور مدیران کل اجرایی، نقاط قوت و ضعف فرآیند‌های استانی بازبینی شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «حبیب اله جلیلی» اظهار کرد: نشست روسای شورای هماهنگی استان‌ها با هدف هم اندیشی، تبادل اطلاعات، تجربیات، بررسی فرآیند‌های جاری و استفاده بهینه از ظرفیت شورای‌های هماهنگی مدیران سراسر کشور برگزار شد.

جلیلی بستر شورای هماهنگی را مهمترین ظرفیت در اجرای راهبرد‌ها و سیاست‌های کلان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سطح استان‌ها دانست و تاکید کرد: در این راستا، عملیاتی بودن مصوبات و ارائه طرح‌های ابتکاری و خلاقانه امور باید مورد توجه مدیران استانی قرار گیرد.

مدیرکل دفتر امور استان‌های وزارت کار با بیان این که این شورا یکی از اصلی‌ترین و موثرترین ابزار‌های وزارتخانه در استان محسوب می‌شود، گفت: این شورا گستره وسیعی از فعالیت‌ها و برنامه‌ها را برعهده دارد و لازم است با ایجاد وحدت رویه و تجمیع ظرفیت، به بهبود کیفیت خدمت رسانی به مردم کمک شود.

جلیلی با اشاره به اینکه در۳ ماهه اول سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۰۶ نشست شورای هماهنگی بین دستگاه‌های تابعه وزارت در استان‌های کشور با میانگین ۳/۵ مصوبه برای هر جلسه ثبت شده است، یادآور شد: مهمترین این مصوبات در خصوص هم افزایی و همکاری دستگاه‌ها برای خدمت رسانی بیشتر در سفر‌های استانی، هماهنگی برای سفر‌های سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نحوه برگزاری میز‌های خدمت در شهرستان ها، مصلا‌های نماز جمعه، بررسی مشکلات روستا‌های کم برخوردار و نیز بررسی مشکلات و موانع دستگاه‌های عضو شورا بوده است.

وی اظهار امیدواری کرد با رویه تحولی دولت مردمی سیزدهم در شورا ها، بتوان چالش‌ها و مسائل مهم استان را از طریق پویا کردن نشست‌های شورای هماهنگی و همکاری بین بخشی دستگاه‌ها حل کرد.

سلسله نشست‌های هم اندیشی روسای شورای هماهنگی استان‌ها با اجرای طرح تبیین «روایت جهاد - رقابت خدمت» با حضور مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۳۱ استان برگزار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار