کد خبر:۱۰۲۹۱۲۵

آغاز فرایند اسکان دانشجویان متأهل در خوابگاه دانشگاه یزد

معاون دانشجویی دانشگاه یزد گفت:دانشجویان متأهل در مقاطع تحصیلات تکمیلی از آغاز نیمسال جدید در خوابگاه خانوادگی این دانشگاه ساکن می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا صادقیان شاهی، معاون دانشجویی دانشگاه یزد با اعلام این خبر، گفت: پروژه خوابگاه خانوادگی دانشجویان دانشگاه یزد بهمن ماه گذشته در زمینی به مساحت ۸۰۰۰ متربع و با زیربنای ۲۶۷۳ مترمربع در سه طبقه و هر طبقه ۱۲ واحد به بهره‌برداری رسید.

صادقیان شاهی افزود: کار احداث این پروژه در مدت زمان دو سال با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۶۵ میلیارد ریال به همت نیکوکار خوشفکر یزدی، بانو فاطمه رسولیان انجام گرفت.


صادقیان شاهی موضوع تامین خوابگاه‌های مناسب برای دانشجویان متأهل را از جمله موارد مصرح در قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ذکر کرد و افزود: تحقق این موضوع یکی از مطالبات اساسی دانشجویان متأهل و دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه بود که خوشبختانه شاهد بهره برداری اولین بلوک خوابگاه خانوادگی دانشگاه از آغاز نیمسال آینده خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آیین نامه مصوب هیأت رئیسه دانشگاه این خوابگاه با توجه به ظرفیت آن، در حال حاضر صرفا پذیرای دانشجویان متأهل در مقاطع تحصیلات تکمیلی خواهد بود.


وی در ادامه افزود: بلوک ۲ خوابگاه خانوادگی نیز در مجاورت بلوک ۱ با اعتبارات دولتی با شتاب در حال ساخت است و علاوه بر آن احداث دو بلوک دیگر نیز از محل جذب اعتبارات خیرین در دستور کار دانشگاه قرار دارد.


معاون دانشجویی دانشگاه یزد از دانشجویان متقاضی خواست حداکثر تا دهم شهریورماه با مراجعه به بخش اطلاعیه‌های وب سایت دانشگاه شیوه نامه ثبت نام و شرایط مربوط به آن را مطالعه کنند و در صورت احراز شرایط، درخواست خود را طبق راهنمای مندرج در همان بخش، در سامانه دانشجویی گلستان دانشگاه یزد ثبت کنند. پس از پایان مهلت ثبت نام درخواست‌ها بررسی و با در نظر گرفتن اولویت بندی، طبق جدول امتیازات مندرج در آیین نامه به افراد منتخب اطلاع رسانی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار