به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ محمد مهدی قاسمی با بیان اینکه برنامه نسل قاسم در شبکه امید در ارتباط دهه اول محرم که مشغول به برنامه بودند و حدود پانزده قسمت هم تولید شد.
کمپین نسل قاسم در تلوبیون ادامه داشت تا به مرحلهای رسیدیم که باید نادیدههای اربعینی را روایت کنیم، معمولا تولید کنندگان رسانهای در اربعین چه صداسیما و حتی خبرگزاریها و سایر رسانهها فقط مسیر اصلی اربعین یعنی نجف تا کربلا را پوشش میدهند. ما در پویش نسل قاسم سعی میکنیم تا از جزئیات مسیر اربعین روایت ارائه کنیم. مثلا گروههای پاکستانی که از مرز شرقی وارد میشوند و یکی از محلهایی که مستقر میشوند مسجدی در بم است و سعی میکنیم از این جنس روایتها داشته باشیم و یا مرز شلمچه که بیشتر اتباع کشورهای خارجی اقدام به خروج از مرزها میکنند. این در حقیقت خلاصهای از آنچه که قرار است در پویش نسل قاسم اتفاق بیفتد است.
قاسمی اضافه کرد: درجریان روزهای پیاده روی اربعین به صورت زنده و تخصصی از همه دوستانی که در مسیر اربعین به تولید محتوا، آیتم یا روایت میپردازند حضور خواهند داشت.
از طرف دیگر یکی از کارهایی که معمولا خلأ آن حس میشود عدم وجود روایتهای خرد متنی تجمیع شده در بستر فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است، روایتهای زیادی وجود دارد که یکی از کارهای ما جمع آوری این روایات و متمرکز کردن آنها در یک بستر به نام نسل قاسم است.
قاسمی در مورد کار ویژهای که امسال و در این پویش قرار است انجام شود به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: قرار است تولید کنندگان رسانهای نوجوان که به هر دلیل نمیتوانند در اربعین حاضر شوند از همه آنچه در ایام اربعین در کشور اتفاق میافتد مثلا پیاده روی جاماندگان به سوی عبدالعظیم حسنی (ع) میتوانند روایتهای تصویری خود را به تلیبیون ارسال کنند. وی در مورد روایتهای متنی جدید هم از همه کسانی که روایت جدید متنی از اربعین دارند در خواست کرد آنها را در سامانههای nasleqasem.ir و nasleqasem.com بارگذاری و کسانی که قصد دارند تا در تولید محتوای رسانهای به پویش بپیوندند نیز در همین سامانه ثبت نام کنند.
قاسمی در مور بخش خادمین رسانهای در پویش نسل قاسم گفت: پویش نسل قاسم قصد دارد تا با ارسال حدود سی نفر، ده تیم سه نفری به مسیرهای مختلف اعزام میشوند. کسانی که میخواهند در این پویش اعزام شوند میتوانند با ارسال نمونه کار خود و ثبت نام در پویش نسل قاسم به آن بپیوندند.