کد خبر:۱۰۳۰۱۹۴
کولیوند در گفتگو با دانشجو عنوان کرد؛

راه‌اندازی ۴ بیمارستان صحرایی جهت ارائه خدمات به زائران اربعین

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: بیمارستان‌های صحرایی ویژه اربعین در ۳ مرز مهران، شملچه و چزابه راه‌اندازی شده و به زائران خدمات درمانی لازم را ارائه می‌دهند و در نظر داریم که یک بیمارستان سیار نیز برای مرز خسروی راه‌اندازی کنیم.

پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: جمعیت هلال احمر خدمات درمانی خود را در ایام پیش رو به زائران اربعین در دو بخش در داخل کشور و در داخل عراق ارائه می‌دهد.

وی تصریح کرد: در داخل کشور، کار امداد و نجات بر عهده ما است و از مرزهای شرقی تا غربی خدمات‌ متنوع و گسترده‌ای را به زائران ارائه خواهیم کرد و در بحث بهداشت و درمان و امداد و نجات در کشور عراق نیز تمهیدات لازم را پیش بینی کرده و هم اکنون نیز به زائران ایرانی مراسم اربعین ارائه می‌شود.

کولیوند همچنین خاطرنشان کرد: تمام خدماتی که در مراکز ایرانی جمعیت هلال‌احمر به زائران عرضه می‌شود، رایگان است و ظرفیت نیروها و خدمات ما نسبت به سال‌های گذشته در مراسم اربعین با افزایش چند برابری‌ همراه بوده است.

وی اضافه کرد: به زائران اربعین توصیه می‌کنم که بهتر است زمانی که هوا خنک‌تر است، را برای انجام پیاده‌روی انتخاب کرده و در بین مسیرهای مختلف با استفاده از نوشیدنی‌های مناسب و موادغذایی مقوی انرژی خود را تقویت و حفظ کرده و از حرکت و ماندن زیر نور آفتاب خودداری کنند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر تاکید کرد: بحث بیمارستان‌های سیاری که برای مراسماتی چون اربعین در مرزها برپا و مستقر شده، اینگونه است که با پایان یافتن مراسم برچیده شده و جمع آوری می‌شوند.

کولیوند در ادامه یادآور شد: بیمارستان‌های صحرایی اربعین معمولا از ۱۰ روز قبل از اربعین به طور رسمی کار خدمت رسانی خود را شروع می‌کنند و تا ۱۰ روز بعد از آن که زائران به کشور بازگردند به فعالیت خود ادامه می‌دهند و در صورت اینکه زائران زودتر به کشور برگردند، بیمارستان صحرایی هم به کار خود پایان خواهد داد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بنابر این است که بیمارستان‌های صحرایی ویژه اربعین در ۳ مرز مهران، شملچه و چزابه به زائران خدمات درمانی لازم را ارائه بدهند و در نظر داریم که یک بیمارستان سیار نیز برای مرز خسروی راه‌اندازی شود.

رئیس جمعیت هلال‌احمر اضافه کرد: فعالیت بیمارستان‌های صحرایی که در این سمت مرزهای کشور راه‌اندازی می‌شوند توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی کشور مدیریت می‌شوند و مدیریت بیمارستان‌ها از مرزهای ما به سمت عراق بر عهده جمعیت هلال‌احمر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار