آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۰۲۲۸
یادداشت/

چالش‌های اجتماعی جنگ اوکراین برای آلمان

ایجاد فضای امید اجتماعی چالش مهمی برای آلمان است و به نظر می‌رسد مردم و بویژه جوانان آلمانی در ناامیدی پس از جنگ اوکراین غرق شده‌اند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، عابد اکبری (کارشناس مسائل اروپا)؛ ایجاد فضای امید اجتماعی چالش مهمی برای آلمان است و به نظر می‌رسد مردم و بویژه جوانان آلمانی در ناامیدی پس از جنگ اوکراین غرق شده‌اند.

بسیاری از جوانان آلمانی از خود می‌پرسند آیا آلمان دیگر امن نیست و باید به استرالیا مهاجرت کنند؟ از دید جوانان آلمانی، این کشور آینده‌ای ندارد، اما خود آن‌ها می‌توانند با مهاجرت آینده بهتری برای خود بسازند. این عدم تعلق به کشور، یکی از چالش‌های رو به رشد آلمان است.

ازطرفی، آن‌قدر در جنگ اوکراین گفته شد اروپا در خطر است، آلمان در خطر است، چین قدرت گرفته، روسیه درصدد حمله است که به برداشتی عمومی تبدیل شد. مهاجرت پس از جنگ اوکراین: جنگ اوکراین منجر به دراماتیک‌ترین وضعیت پناهندگان در اروپا از زمان جنگ جهانی دوم شده است.

در بازه زمانی کوتاه چهار هفته، بیش از سه و نیم میلیون نفر از اوکراین فرار کرده اند. برای مقایسه، داده‌های یورواستات، تقریباً ۱.۲ میلیون درخواست پناهندگی برای اولین بار در اتحادیه اروپا در تمام سال ۲۰۱۵ وجود داشت. بر اساس گزارش آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد، بیش از دو میلیون نفر از زمان شروع جنگ اوکراین وارد لهستان شده اند (داده‌های مربوط به ۲۲ مارس). ۵۵۶ هزار نفر به رومانی و ۳۷ هزار به جمهوری مولداوی گریخته اند. مجارستان ۳۲۵ هزار نفر و اسلواکی ۲۵۷ هزار نفر را پذیرفته است. آلمان حدود ۲۳۲ هزار پناهجوی فراری از اوکراین را پذیرفته است و انتظار دارد تعداد بیشتری از آن‌ها نیز بیایند (داده‌های ۲۲ مارس). تخمین زده می‌شود که حداقل یک میلیون پناهنده می‌توانند به آلمان بیایند.

در داخل آلمان، برلین در مرکز ورود از اوکراین بوده است، زیرا یک قطار مستقیم وجود دارد. پس از چالش‌های اولیه با پذیرش پناهندگان از اوکراین، برلین اکنون یک مرکز ثبت نام مرکزی در فرودگاه تگل سابق ایجاد کرده است. قرار است این تسهیلات جدید بتواند روزانه ۱۰ هزار نفر را ثبت نام کند. پس از ثبت نام، پناهندگان به شهر‌های دیگر آلمان منتقل خواهند شد تا توزیع یکنواخت تری بین شهر‌ها و شهرداری‌ها فراهم شود.

یافتن مسکن، دسترسی به خدمات اجتماعی و همچنین تحصیل برای خردسالان در مدت زمان کوتاهی چالشی باورنکردنی است. آلمانی معتقدند که این امر نیازمند توجه و همبستگی بسیاری از سوی نهاد‌های اتحادیه اروپا و همچنین کشور‌های عضو برای ارائه حمایت اختصاصی (مالی) از پناهندگان و هر گونه کمک بیشتر لازم به لهستان و سایر کشور‌های بزرگ پذیرنده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار